Öğün

154 görüntüleme
S

Ssssss

18 Şubat 2026 17:45
Merhaba bebeğim 9 aya girmek üzere sabah öğle akşam yiğor ama internette bakıyorum ara öğün uyku öğünü meyve saati yapıyorlar yani fazla mı ben mi az veriyrum gereksiz çocuğu yormak istemiyorum bu öğünleri nasıl ayarlıyorsunuz kaç öğün veriyorsunuz
B

Buket ..

18 Şubat 2026 18:44
7-8 ayda 3-4 öğün yiyordu suan 9 buçuk aylık son 2 haftadır gün içinde verdiğim hiçbir şeyi yemiyor kahvalti ve akşam yemeği yiyor arada meyve veriyorum. Uyku öğününü 7. Ayda verdim bir kaç gün sorun olmadı ama bir süre sonra gece uyumakta zorluk çekmeye başladı bende bıraktım sürekli yedirmek değilde protein yag karbonhidrat dengesini kurup yedirmek önemli
Yeter A.

Yeter A.

3 Mart 2026 01:31
Ya İnternettekıleein bebeleri hiç uyumuyor mu gün içinde anlamış değilim yada saat araları cok kısa. Yani o kadar öğün yedirmek bilemiyorum açıkçası üzülüyorum bebeklere. O anneler robot gibi görüyor bence bebelerini. Elbette yemeğini yedireceksn ama bu sekılde saatli ,5 öğünlü bilemiyorum, kamera arkası bana hiç iç açıcı gelmiyor. Ben bebek olsaydım herhalde sürekli saatli 5 öğünlü bıseyler anamın ruh hastası olduğunu düşünürdüm. Benimde. Bebem vsr bu arada gerilmiyo değilim görünce ama o sekilde bi beslenmenin bebegi geçtim benim psikolojiye ters ya.
S

Ssssss

7 Mart 2026 12:24
Bende öyle düşünüyorum doktorumuz 3 ana 2 ara öğün aynı zamanda emecek de diyor ama bu çocuk sürekli kaşık sürekli ağzına bişey götürme bu durumda red yapıyorlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir