Oğlumla Otobüs Yolculuğu

227 görüntüleme
Ş

Şükran Ö. ..

20 Mayıs 2026 00:04
Oğlum 1 yaş 3 aylık ilk defa yolculuk yapacağım yeme bozukluğu var herşeyi yemiyor saati 19.30 aldım uyku saatine yakın nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı olurmusunuz
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 00:13
Sizi çok iyi anlıyorum endişelisiniz acaba durur mu huysuz olurmu bende sizin gibiydim her yolculuk öncesi etmediğim dua kalmıyor ama benim oğlum küçüklüğünden beri seviyor çok fazla otobüs yolculuğu yapıyoruz annene felan başka şehirde olunca öncelikle kaç saat sürecek yolculuğunuz sevdiği bı oyuncağı alabilirsiniz yanına mesala eğer akşam zaten uyuyorsa illaki arabada da uyur merak etmeyin araba uykusunu getirir önce dikkatini çeker biraz araba ama sonrasında karanlık olacağı için sıkıntı olmaz bende sizin gibi 15 tatilde yolculuğa çıktım biri 5 diğeri 8 aylık 12 saat otobüs yolculuğuna o kadar çok endişeliydimki büyük oğlum çok alışkın zaten ama bebekle nasil olur diye inanın hiç zor geçmedi ikise uyudu sabaha kadar
Ş

Şükran Ö. ..

20 Mayıs 2026 00:15
Göktenur Bektaş
Sizi çok iyi anlıyorum endişelisiniz acaba durur mu huysuz olurmu bende sizin gibiydim her yolculuk öncesi etmediğim dua kalmıyor ama benim oğlum küçüklüğünden beri seviyor çok fazla otobüs yolculuğu yapıyoruz annene felan başka şehirde olunca öncelikle kaç saat sürecek yolculuğunuz sevdiği bı oyuncağı alabilirsiniz yanına mesala eğer akşam zaten uyuyorsa illaki arabada da uyur merak etmeyin araba uykusunu getirir önce dikkatini çeker biraz araba ama sonrasında karanlık olacağı için sıkıntı olmaz bende sizin gibi 15 tatilde yolculuğa çıktım biri 5 diğeri 8 aylık 12 saat otobüs yolculuğuna o kadar çok endişeliydimki büyük oğlum çok alışkın zaten ama bebekle nasil olur diye inanın hiç zor geçmedi ikise uyudu sabaha kadar
Bizim yolculuk 15 saat yakın bir yolculuk ve bu beni çok tedirgin ediyor yanıma almam gerekenlerin bir listesini oluşturdum ek gıdaları da listelefim yolculuk için uygun olabilecek ama inanın o kadar korkuyorum ki araba seviyor ama bilemiyorum ne olacak
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 00:19
Şükran Özdemir
Bizim yolculuk 15 saat yakın bir yolculuk ve bu beni çok tedirgin ediyor yanıma almam gerekenlerin bir listesini oluşturdum ek gıdaları da listelefim yolculuk için uygun olabilecek ama inanın o kadar korkuyorum ki araba seviyor ama bilemiyorum ne olacak
Seviyorsa sıkıntı olmaz gece yolculuğu birde belli saaten sonra illaki uyur ben eğer o gün yolculuğa cikicagimiz gün çok husursuz olursa arabaya çıkmadan önce biraz calpol veriyordum benimkiler Allah'tan seviyor arabayı hoş illaki sıkılıyor belli saaten sonra ama inanın arabada da anlayışlı insanlar oluyor onunla ilgilenirler
Ş

Şükran Ö. ..

20 Mayıs 2026 00:21
Bebeğimin böbrek sorunundan dolayı her ilacı veremiyorum ve sadece parol veriyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

20 Mayıs 2026 00:28
Şükran Özdemir
Bebeğimin böbrek sorunundan dolayı her ilacı veremiyorum ve sadece parol veriyorum
Çok geçmiş olsun içinizi ferah tutun beklediğinizden daha kolay geçer inşallah en kötü ekran verin biraz o bile biraz onu oyalar alışır diye düşünmeyin
Ş

Şükran Ö. ..

20 Mayıs 2026 00:29
Valla yanlış anlaşılmak istemiyorum ama sosyal medyada anneler o kadar şey yapıyor ki korkmuyorum alışır diye 凉
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir