Öğlen Uykusunu Bırakmak Zorunda Kaldım
227 görüntüleme
M
Merve G. U.
19 Haziran 2026 21:30
Yaklaşık bir aydır kızım öğlen uykusuna direniyordu artık pes ettim bu konuda kızımı da kendimi de yıprattığımı düşünüyorum 30 aylık sabah ne kadar erken kaldırırsam kaldırayım öğlen 2 de zorla uyuyor 3 te uyanıyor. Akşam uykusuna 10:30-11 i buluyordu. Şimdi ise sabah 9 da uyanıyor akşam 9 buçuk 10 gibi uyuyor şuanki uyku düzeninden devam mı etmeliyim öğlen uykusu uyumadığı için vicdan yapıyorum ne yapabilirim
M
Merve
19 Haziran 2026 21:33
Her bebek kendine özeldir gün içinde uykusu geldiği için huysuzlanmıyorsa ve gece uykusu geceye geçme uykusu daha iyiyse bence böyle devam etmelisiniz
M
Merve G. U.
19 Haziran 2026 21:42
Her bebek kendine özeldir gün içinde uykusu geldiği için huysuzlanmıyorsa ve gece uykusu geceye geçme uykusu daha iyiyse bence böyle devam etmelisiniz
G
Gülcan Ş.
19 Haziran 2026 23:31
Gündüzleri 2 uyku mu yoksa tek uyku seklınde mi gidiyorsunuz biz 7 aylıkken 2 uykuya gecmıs yaptık sabah 9 da uyuyor 10 kadar öğleden sonra 14.00 de valan da 2. Uykuyu yapıyor oda bazen 1 yada 1 buçuk saat uyuyor son zamanlarda uyku kalıtesi düştü ama eğer tek uyku yapıyorsanız gece rahat ve kesintisiz uyuyorsa devam edin
M
Merve G. U.
19 Haziran 2026 23:41
Gündüzleri 2 uyku mu yoksa tek uyku seklınde mi gidiyorsunuz biz 7 aylıkken 2 uykuya gecmıs yaptık sabah 9 da uyuyor 10 kadar öğleden sonra 14.00 de valan da 2. Uykuyu yapıyor oda bazen 1 yada 1 buçuk saat uyuyor son zamanlarda uyku kalıtesi düştü ama eğer tek uyku yapıyorsanız gece rahat ve kesintisiz uyuyorsa devam edin
G
Gülcan Ş.
20 Haziran 2026 07:52
Bence alıştırın gündüz uykusuna hem gelişimi için hemde sizin için çok iyi olur çıkarın hava aldırın onu yorun 4 yaşına kadar gündüz tek uyku öneriyor
Yükleniyor...