Öğlen Uykusunu Bırakmak Zorunda Kaldım

227 görüntüleme
M

Merve G. U.

19 Haziran 2026 21:30
Yaklaşık bir aydır kızım öğlen uykusuna direniyordu artık pes ettim bu konuda kızımı da kendimi de yıprattığımı düşünüyorum 30 aylık sabah ne kadar erken kaldırırsam kaldırayım öğlen 2 de zorla uyuyor 3 te uyanıyor. Akşam uykusuna 10:30-11 i buluyordu. Şimdi ise sabah 9 da uyanıyor akşam 9 buçuk 10 gibi uyuyor şuanki uyku düzeninden devam mı etmeliyim öğlen uykusu uyumadığı için vicdan yapıyorum ne yapabilirim
M

Merve

19 Haziran 2026 21:33
Her bebek kendine özeldir gün içinde uykusu geldiği için huysuzlanmıyorsa ve gece uykusu geceye geçme uykusu daha iyiyse bence böyle devam etmelisiniz
M

Merve G. U.

19 Haziran 2026 21:42
Merve
Her bebek kendine özeldir gün içinde uykusu geldiği için huysuzlanmıyorsa ve gece uykusu geceye geçme uykusu daha iyiyse bence böyle devam etmelisiniz
Yanıtınız için teşekkür ederim evet öyle ama yinede içime sinmiyor 
G

Gülcan Ş.

19 Haziran 2026 23:31
Gündüzleri 2 uyku mu yoksa tek uyku seklınde mi gidiyorsunuz biz 7 aylıkken 2 uykuya gecmıs yaptık sabah 9 da uyuyor 10 kadar öğleden sonra 14.00 de valan da 2. Uykuyu yapıyor oda bazen 1 yada 1 buçuk saat uyuyor son zamanlarda uyku kalıtesi düştü ama eğer tek uyku yapıyorsanız gece rahat ve kesintisiz uyuyorsa devam edin
M

Merve G. U.

19 Haziran 2026 23:41
Gülcan Şahan
Gündüzleri 2 uyku mu yoksa tek uyku seklınde mi gidiyorsunuz biz 7 aylıkken 2 uykuya gecmıs yaptık sabah 9 da uyuyor 10 kadar öğleden sonra 14.00 de valan da 2. Uykuyu yapıyor oda bazen 1 yada 1 buçuk saat uyuyor son zamanlarda uyku kalıtesi düştü ama eğer tek uyku yapıyorsanız gece rahat ve kesintisiz uyuyorsa devam edin
Yanıtınız için teşekkürler Tek uykumuz vardı o da kalmadı maalesef haklısınız akışa bırakmalıyım anlaşılan
G

Gülcan Ş.

20 Haziran 2026 07:52
Bence alıştırın gündüz uykusuna hem gelişimi için hemde sizin için çok iyi olur çıkarın hava aldırın onu yorun 4 yaşına kadar gündüz tek uyku öneriyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir