Öğle Uykusu Uyumak İstemiyor

120 görüntüleme
B

Büşra ..

3 Haziran 2026 13:18
20 aylığız gece 9 buçuk gibi yatıp sabah en erken 8 bazen 9 a kadar uyuyor. Arada sıkıntı yaşasakta öğle uykusu yapıyordu bir kaç gündür kesinlikle uyutamıyorum kriz yaşıyoruz resmen öğle uykusu bu aylarda bırakılabilir mi
G

Gülcan Ş.

3 Haziran 2026 14:42
Bence bırakmayın zorlayın bende 20 aylarda bırakmıştım çünkü uyumak istemiyordu ama akşam 8.30 9.30 arası uyuyordu sabah da 7 buçukta ayakta oluyordu hem kendı hem ben yoruluyordum sağlığı açısından 4 yaşa kadar gündüz uykusu öneriliyor
B

Büşra ..

3 Haziran 2026 14:56
Gülcan Şahan
Bence bırakmayın zorlayın bende 20 aylarda bırakmıştım çünkü uyumak istemiyordu ama akşam 8.30 9.30 arası uyuyordu sabah da 7 buçukta ayakta oluyordu hem kendı hem ben yoruluyordum sağlığı açısından 4 yaşa kadar gündüz uykusu öneriliyor
Şuan kaç aylık siz düzene sokabildiniz mi öğle uykusunu
G

Gülcan Ş.

3 Haziran 2026 20:18
Malesef kızım büyüdü 4 buçuk yaşında suan 12 aylık olacak bir kızım daha var Allah nasip ederse 4 yaşına kadar öğle uykusu yaptıracağım ama belli bir aydan sonra öğle ve akşam uykusu uyumak istemiyorlar geçici bir dönem sabırla bekleyın
B

Büşra ..

3 Haziran 2026 20:19
Gülcan Şahan
Malesef kızım büyüdü 4 buçuk yaşında suan 12 aylık olacak bir kızım daha var Allah nasip ederse 4 yaşına kadar öğle uykusu yaptıracağım ama belli bir aydan sonra öğle ve akşam uykusu uyumak istemiyorlar geçici bir dönem sabırla bekleyın
Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim Gülcan hanım 💕 sağlıkla büyütün bebişlerinizi 😊🥰
G

Gülcan Ş.

3 Haziran 2026 20:20
Allah razı olsun sizde sağlıkla huzurla büyütün Rabbim yardımcımız olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir