Ogle Uykusu
63 görüntüleme
E
Eda N. A. ..
24 Şubat 2026 21:58
Ogle uykusu ne zaman bırakılmalı
Kizim 19 aylik gündüz uyumadigi zaman gece daha kolay uykuya geçiyorum ve uzun uyuyor ama gündüz 1 saat uyudugunda cok geçmiş uyuyor ve gece cok sık kalkiyor
Tüm oda ısısı kızımın kıyafeti yatağı her seyo düzenliyorum ona rağmen ve gündüz uykusu 12 1 arası yaptırıyorum ki geç kalmasın diye yine de ayni
Kizim 19 aylik gündüz uyumadigi zaman gece daha kolay uykuya geçiyorum ve uzun uyuyor ama gündüz 1 saat uyudugunda cok geçmiş uyuyor ve gece cok sık kalkiyor
Tüm oda ısısı kızımın kıyafeti yatağı her seyo düzenliyorum ona rağmen ve gündüz uykusu 12 1 arası yaptırıyorum ki geç kalmasın diye yine de ayni
G
Gülcan Ş.
24 Şubat 2026 23:14
Yani genel de 3 yada 4 yaşına kadar öğle uykusu öneriliyor benim kızm 2 yaşında bıraktı suan 4 yaşında neredeyse 2 yıldır akşam 8 de yatırıyorum tabi gece sık sık uyanıyor ama geri yatırmaya çalışıyorum sabah 7 buçuk 8 de ayakta oluyor
A
Arzu.G
24 Şubat 2026 23:31
Şuan erken bence gündüz uykusunu bırakmak için .gün boyu enerjisi yetiyor gibi görünse de henüz o uykuya ihtiyacı var gelişim ve dinlenme açısından .sabah kaçta kalkıyor belki geç kalkiyorsa geceyi etkiliyordur