Og Ürünleri

241 görüntüleme
F

Figen

24 Ağustos 2026 16:28
Merhaba anneler , bebeğim 6 aylık og markalı ek gıda ürünlerini almayı düşünüyorum , kullanan anneler rica etsem yazabilir mi memnun musunuz ürünlerden ?
S

Selin A.

24 Ağustos 2026 18:19
Ben zeytinyağını aldım. Memnunum, lezzeti güzel. Diğer ürünleri için gelen yorumları bende okumak isterim.
Kübra E. .

Kübra E. ..

24 Ağustos 2026 19:14
Ben tarhana almıştım kurtlu gönderdiler o günden sonra almıyorum. Makarna lütfen ve beyorganikten memnunum tavsiye ederim.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
24 Ağustos 2026 20:07
Og den ek gıda başlangıç setini aldım şuana kadar yulaf unu irmik ve prinç ununu kullandım memnunum, Kübra hanım tarhanası kurtlu çıktı demiş bizim çıkmadı ama bebeğim tarhanayı sevmedi yemiyor iyi ki de yememiş o zaman 😃 bu arada bey organikten bulgur, pirinç ve deneme boyu irmikle tarhanada almıştım memnun kaldık.
G

Gökçin N.

24 Ağustos 2026 20:13
Muhallebi ve bebe büsküvisini almıştım, memnunum
S

Selin A.

24 Ağustos 2026 20:54
Kübra E.
Ben tarhana almıştım kurtlu gönderdiler o günden sonra almıyorum. Makarna lütfen ve beyorganikten memnunum tavsiye ederim.
[Şikayetvar.com](Şikayetvar.com) sitesinde okumuştum ben de kararsızdım, bu yorumunuzdan sonra almam 😏
S

Selin A.

24 Ağustos 2026 20:54
Bu arada beyorganikten irmik ve bebe bisküvisi almıştım. Memnunum
G

Gökçin N.

24 Ağustos 2026 21:06
Oranik ürünlerin hepsinde kurtlu diye şikayet va internette. Ben de olmadı hiç. Beyorganik ve makarna lütfende de sorun yaşamadım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir