Og Natural mi Makarna Lütfen mı Beyorganik mi

594 görüntüleme
E

Ebru ..

Premium Üye
19 Haziran 2026 23:18
Ek gıda için hangisini tercih ettiniz
G

Gülcan Ş.

19 Haziran 2026 23:27
Ben üç markayı da denedim hala da üç markadan da farklı ürünler alıyorum fiyat olarak hangisi daha iyise ona yönelirim çünkü her üç markada da kötü yorumlar var
Ö

Özge T.

19 Haziran 2026 23:53
Oğlum alerjik olduğu için Og’dan zeytinyağlı bisküvi-pankek harcı-yoğurtsuz tarhana alıyorum hepsi mükemmel. Makarna lütfen’den tam buğday makarna-sebzeli şehriyeler-kuskus-besin mayası-tahin gibi çoğu şeyi alıyorum onların da hepsi harika.
K

Kübranur B.

21 Haziran 2026 15:11
Özge Topçu
Oğlum alerjik olduğu için Og’dan zeytinyağlı bisküvi-pankek harcı-yoğurtsuz tarhana alıyorum hepsi mükemmel. Makarna lütfen’den tam buğday makarna-sebzeli şehriyeler-kuskus-besin mayası-tahin gibi çoğu şeyi alıyorum onların da hepsi harika.
Besin mayası ne işe yatıyor tam olarak neyde kullanıyorsunuz acaba
Ö

Özge T.

21 Haziran 2026 17:02
Kübranur Bidikçi
Besin mayası ne işe yatıyor tam olarak neyde kullanıyorsunuz acaba
Vitamin mineral olarak çok zengin bir maya türüymüş, tadı peynirimsi, tuzlu yiyeceklerine serpiştiriyorum biz de yeni başladık 1 yaşı geçince
Burçin

Burçin

21 Haziran 2026 19:05
Og natürel ve makarna lütfen kullandık Og naturelden gayet memnundum makarna lütfeninde makarnaları güzel hemen pişiyor yapışmıyor
K

Kübranur B.

23 Haziran 2026 16:16
Özge Topçu
Vitamin mineral olarak çok zengin bir maya türüymüş, tadı peynirimsi, tuzlu yiyeceklerine serpiştiriyorum biz de yeni başladık 1 yaşı geçince
Teşekkür ederim 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir