Öfke ve Ağlama Krizi
132 görüntüleme
S
Sermin
11 Temmuz 2026 11:49
Bebeğim 14 aylık. Özellikle son 1 haftadır bez değişimi veya üst giydirme de çok zorlanıyoruz asla durmuyor ağlıyor ve sakinleşmesi zor oluyor normal mi değil mi bilmiyorum, bu durumu yaşayan anneler var mı
S
Sermin
11 Temmuz 2026 11:53
:(((
M
MK ..
11 Temmuz 2026 11:56
Bez değişimi ve üst değiştirmeden ödüm kopuyor bemşnde bebeğim 14 aylık inanın bir aydır öyle şarkılar oyunlar dikkatıni çekerdi eskiden şimdi çekmiyor aynı konuyu ben yazacaktım şimdi tavsiyesi olan varsa tavsiyelere açığım. Birde tırnak kesme var çok zorlandığım
A
Arzu.G
11 Temmuz 2026 12:16
Normal geçici bir süreç endişelenmeyin bu dönemde istemediği herşeye ağlıyorlar sakinlesmesi de zaman alıyor duygularını yönetmeyi yeni yeni ogreniyorlar .oyunlastirarak yapmaya çalışın peluş hayvanlarla orneklendirin .bez değişimi için ellerle eşlik edeceği bir şarkı seçin siz soylerken dikkati orda olur bizde ise yaramıştı belki size de iyi gelir .bir de gerilmeyin sinirlenmeyin bebekler annenin ruh haline göre artırıyor direnmeyi
S
Sermin
11 Temmuz 2026 12:27
Eşim izinde onunla ikimiz zor bezliyoruz tekken nasıl yapıcam bilmiyorum gerçekten istediği olmayınca ve istemediği olunca sürekli ağlıyor elimizden geldiğince sakin kalmaya çalışıyoruz umarım çok uzun sürmez bu süreç
Yükleniyor...