Odasını Ayırmak

62 görüntüleme
E

Ebru Ç.

3 Ağustos 2025 17:58
Kızım şuan 4 aylık yatak odam çok küçük olduğu için park yatak beşik tarzı bişey kullanamadım malesef doğduğundan beri benimle uyuyordu dün gece ilk kez odasında uyuttum zaten rutin olarak hep odasında uyutup öyle aldım yanıma ama bu sefer almadan kendi yatağına bıraktım, yatak odamla çocuk odası dipdibe gece her uyandığında geldim çok şükür sadece emmek için uyandı geri uyudu ama içim el vermiyor napmam lazım bilemedim benimle aynı durumu yaşayan var mı be önerirsiniz
Hilal T.

Hilal T.

3 Ağustos 2025 18:24
Çok çok erken bence 4 aylık daha . Süreç nasıl yönetilir bir fikrim yok ama . Önünüzde uyku gerilemesi var, diş sancıları var , uykuları biraz düzensizleşebilir . sizin için zor olur bence . Bir de bebek güvenliği daha önemli. Daha yeni yeni dönmeye başlayacak olası bir durumda müdehale etmeniz zorlaşabilir.
E

Ebru Ç.

3 Ağustos 2025 18:26
İçimdeki huzursuzlukta tamamen yetememeyle alakalı sanırım 🥺
Beyza E.

Beyza E.

3 Ağustos 2025 18:27
Kendi yatağınızda yatırmanız daha sakıncalı bebeğiniz için, o yüzden endişelenmeyin uyanmadığı sürece 7-8 saate kadar emmeden beslenmeden durabilir. 😌 ayrı o da şuan bebeğiniz için daha sağlıklı görünüyor ☺️
S

Semanur Ş.

3 Ağustos 2025 18:39
Açıkcası böyle durum olsa yanımda tutardım çünkü 6 aylığa kadar bebekler ani ölüm riski var ayıramazdım yani eğer uykunuz ağır değilse yanında kıpırdamadan yatıyorsanız bu söylediklerim ben babayı kovardım tabi yataktan 3 kişi sığmaz çünkü en azından 6 aylığa kadar yanınızda yatsa daha iyi gibi nefesi tıkansa duymazsınız ne bileyim şahsi düşüncem bu
G

Gökçe

3 Ağustos 2025 18:42
şu an uzmanların önerdiği 1 yaşa kadar bebek ve annenin aynı odada, farklı yataklarda yatması. yatak odanız küçükse bir süre oturma odasında siz koltukta o beşikte ya da yer yatağı gibi bir şekilde yatmanız en doğrusu. asla yetemiyor gibi hissetmeyin, bu endişelere sahip olmanız bile duyarlı ve bilinçli bir anne olduğunuzun göstergesi zaten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir