Oda Sıcaklığı
281 görüntüleme
G
Gülhan B. ..
10 Haziran 2026 00:02
kızlar selam
İzmir de yaşıyorum çok sıcak buralar.. oda sıcaklığımız 28 29 dereceyı buluyor ne yapsam dusuremıyorum odada klımada yok sadece salonda var.. ama kızımın vücudu soğuk oluyor uyurken sanırım terlıyor. Zıbınla yatırıyorum ama ne yapsam fıkırlerınıze ıhtıyacım var kızım 11 aylık bu arada
İzmir de yaşıyorum çok sıcak buralar.. oda sıcaklığımız 28 29 dereceyı buluyor ne yapsam dusuremıyorum odada klımada yok sadece salonda var.. ama kızımın vücudu soğuk oluyor uyurken sanırım terlıyor. Zıbınla yatırıyorum ama ne yapsam fıkırlerınıze ıhtıyacım var kızım 11 aylık bu arada
A
Aslıhan G.
10 Haziran 2026 00:04
Merhaba aynı problem bizde de var yattığı oda 28 derece ben cama sineklik taktırdım cam açık aynı zamanda odada vantilatör çalıştırıyorum akım çocuğa gelmeyecek şekilde en azından terlemiyor hava akışı olmuş oluyor

Afranur K.
10 Haziran 2026 00:06
Salonda uyuma şansınız olmaz mı? Biz istanbukdayız, klimasız oda sıcaklığımız 26-27 maalesef kızım o sıcaklıkta uyumayı bile reddediyor. Klima sayesinde uyku kalitesi artıyor.
Ve evet büyük ihtimalle terliyor, bundan dolayı siz soğukluk hissediyorsunuz vücudunda.
Ya da direk zıbınla yatırın isterseniz, üstüne de ince bir müslin serin.
Ve evet büyük ihtimalle terliyor, bundan dolayı siz soğukluk hissediyorsunuz vücudunda.
G
Gülhan B. ..
10 Haziran 2026 00:09
Merhaba aynı problem bizde de var yattığı oda 28 derece ben cama sineklik taktırdım cam açık aynı zamanda odada vantilatör çalıştırıyorum akım çocuğa gelmeyecek şekilde en azından terlemiyor hava akışı olmuş oluyor
G
Gülhan B. ..
10 Haziran 2026 00:11
Salonda uyuma şansınız olmaz mı? Biz istanbukdayız, klimasız oda sıcaklığımız 26-27 maalesef kızım o sıcaklıkta uyumayı bile reddediyor. Klima sayesinde uyku kalitesi artıyor.

Afranur K.
10 Haziran 2026 00:20
Salonda denedım ama rahat edemedık yer yatağı düşündüm ama nasıl yapcam onu da bılemedım
Salonda da yer yatağı gibi değil de çocuğun yatağını taşımak olarak düşünülebilir gibi geliyor bana. Benim kızım huysuz çünkü kendi yatağında yatıyor sadece, sizde de durum öyle olabilir belki.

Esma U.
10 Haziran 2026 01:40
Bende izmir'de yaşıyorım çok sıcak aynı şekilde oturma odasında klimam. Onu çalıştırıyorum yatak odasına geliyor hem ne çok soğuk nede çok sıcak oluyor rahat ediyoruz. Tabi evin yapısıda önemli çok büyük değil evim.
G
Gülhan B. ..
10 Haziran 2026 08:29
Bende izmir'de yaşıyorım çok sıcak aynı şekilde oturma odasında klimam. Onu çalıştırıyorum yatak odasına geliyor hem ne çok soğuk nede çok sıcak oluyor rahat ediyoruz. Tabi evin yapısıda önemli çok büyük değil evim.

Esma U.
10 Haziran 2026 15:24
sadece korıdor soğuyor bızımde 🥲

Esma U.
10 Haziran 2026 15:39
Hava temizleyici var birde oda soğuk üflüyor onu da tek kullanıyorum bazen yattığı yerde 來
H
Hacer Ö.
14 Haziran 2026 12:23
Be de izmirde oturuyorum bebegim 23 günlük eğer uykuya geçmekte zorlanıyorsa zibinla yatiriyorum hala zorlaniyorsa duş aldiriyorum duştan sonra ısısı düşüyor rahat yatıyor genelde camlar açık yatıyoruz odamız en fazla 28 derece oluyor genelde ikindi vaktine yakın ev ısınıyor bende ev ısınmadan dusunu aldiriyorum bir de evimizde panjur var panjurlari indirip ileri doğru attirdim direkt odamıza güneş ışığı vurmuyor serin oluyor bu şekilde vantilatör veya klima artık çok aşırı sıcak olursa acıyorum benim bulduğum çözümler bu sekilde
Yükleniyor...