Oda Sıcaklığı

87 görüntüleme
M

Merve U.

Premium Üye
24 Nisan 2026 09:21
Uykuda oda sıcaklığı 21-23 derece deniyor ama ben odayı 23e sabitledigimde ben bile üşüyorum üzerimde yorgan olduğu halde ki bebeğimde ince bı pamuklu battaniye oluyo gece bazen baktığımda göğsü hafif serin oluyo
T

Tuğba G.

24 Nisan 2026 10:10
Benim bebeğim de öyle bizimki de 24 derece oluyor zıbın ve alt pijama ile yatırınca göğsü serin oluyor ve burnu akıyormuş gibi hissediyorum. Bi tık kalın giyince de terlemiyor ve göğsü olması gereken sıcaklıkta oluyor. Acaba göğsünün hafif soğuk olması hasta eder mi merak ediyorum. Sanırım sıcağa alıştı kış bebeği olduğu için. İnsan hastalanmasından endişe duyuyor.
A

Aslıhan G.

24 Nisan 2026 10:11
Merhaba 1 tog değerinde uyku tulumu giydirip içine ince bir tulum veya alt üst giydirebilirsiniz . Üzerine bir şey örtmenize de gerek olmayacaktır
M

Merve U.

Premium Üye
24 Nisan 2026 10:14
1 tog denedim terliyor onla 0.5 togla da üşüyor zaten daha küçük olduğu için bedenine uygun uyku tulumu da bulamadım büyük geliyor gaz çıkarırken ayaklarını karnina çekince paçalarına takiliyor ayakları rahat edemedik onla
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir