Oda Sıcaklığı

137 görüntüleme
B

Beyza T. G.

13 Temmuz 2025 19:08
Oda sıcaklığı şu an 30-31 derece gösteriyor klima da yok evimizde odanın balkonunu ve penceresini açtım ama bu sıcaklıkta cereyan yapıp esinti olsa bebeğe sıkıntısı olur mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba
S

Semanur Ş.

13 Temmuz 2025 19:13
Bebeği ceyranda bırakmayın ama oda serinlesin yani rüzgar ona değmesin aslında vantilatör olsa güzel olurdu
B

Beyza T. G.

13 Temmuz 2025 19:15
Vantilatör var ama oda sıcak olduğu için onun çok etkisi olmadı bir de aşırı ses hassasiyeti olan bi bebek maalesef onun sesine uyanıyor
B

Beyza T. G.

13 Temmuz 2025 19:16
Rüzgar ona gelmesin diye önüne ve yanlarına yüksek yastık koydum
L

Leyla T.

13 Temmuz 2025 20:04
Camları açıp bebeği başka bir odaya götürüp oda sıcaklığı düşünce geri getirirseniz çözüm olabilir belki. Bir de klima takılamayan yerler için fişli yere konan büyük soğutucular var seyyar klima gibi fiyat performans değerlendirmesi yapabilirsiniz malum pastırma sıcakları her birimizi bunaltıyor 🥹
B

Beyza T. G.

13 Temmuz 2025 20:07
Camı kapattığım an oda yine aşırı ısınıyor malum bu hafta havalar hep sıcak gidiyor ne yapacağımı şaşırdım artık iyice
D

Damla a.

13 Temmuz 2025 20:12
Konuyla alakasız seyyar klimadan hiç memnun kalmadım tavsiye etmem😊
B

Beyza T. G.

13 Temmuz 2025 20:31
Markadan kaynaklı olabilir mi abimlerde var çok memnun onlar
H

Halime T.

13 Temmuz 2025 20:42
Vantilatör ortam soğutmaz çocuğu hasta etme potansiyeli çok yüksek kullanmamanızı tavsiye ederim cereyendada kalmaması önemli bu sefer sancısı olabilir bizim evimizde 30 dereceyi görüyor dayanılacak gibi değil en son çare artık portatif klima aldık bizde başka çözüm olucağını düşünmüyorum bebeğimin ve benim selametim açısından lazımdı 😂
D

Damla a.

13 Temmuz 2025 20:44
Markadan kaynaklı olabilir evet o yüzden klima taktırdık biz dışarıdan daha sıcak yoksa evimiz 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir