Oda Sıcaklığı 26 Derece
127 görüntüleme
E
Elif L.
5 Ağustos 2025 04:26
Merhaba gece boyu oda sıcaklığımız yaklaşık 26 derece oluyor sadece zıbın giydiriyorum ama vücüdu soğuk oluyor üşüyo mudur bize çok sıcak geliyor
H
Hatice D.
5 Ağustos 2025 04:31
26 derecede üşümesi pek mümkün değil. Bebeğimi banyo sonrası 24 derece odada giydiriyorum ve 22-23 derece odada ince zıbınla uyuyor. Ense ve göğüsten sıcaklığını ölçmeniz daha doğru olur.
E
Elif L.
5 Ağustos 2025 04:58
Enseside gögüsüde soğuk oluyor bende üşümemesi gerekir diye düşünüyorum ama soğuk olunca içimde şüphe kalıyor yani askılı zıbın giydiriyorum özellikle bende aynı kalınlıkla şeyler giyiyorum üşürse anlayım diye
K
Kübra Ö.
5 Ağustos 2025 05:43
Terlediği için soğuk olarak size geliyor olabilir bizde aynısını yaşıyoruz
B
Betul G.
5 Ağustos 2025 17:50
Benimde bebegim 1 aylik bende üşüyor mu diye endişe ediyorum unutup gaz olur mu diye düşünüyorum
Fatma U.
Uzman Psikolog
6 Ağustos 2025 08:40
Bebekler için ideal oda sıcaklığı genellikle 20−22 arasında tavsiye edilir. Eğer bebeğiniz terliyorsa ve ardından üşüyorsa, bu, odanın genel sıcaklığına rağmen üzerindeki giysilerin veya uyku ortamının aşırı ısınmasına bağlı olabilir. Bebeğinizi terlemeye neden olmayacak, ancak üşümesini de engelleyecek nefes alabilen, pamuklu kıyafetler giydirebilirsiniz. Ortam sıcaklığını ve giysi katmanlarını yeniden gözden geçirmek, bebeğinizin daha konforlu uyumasına yardımcı olacaktır.