Oda Nemlendiricisi
94 görüntüleme
B
Beyza Ş. ..
26 Kasım 2025 18:14
Oda nemlendirici önerisiolan var mı? Nem 40 in altına düşüyor genelde ve bebeğimde öksürük var

Betül ..
26 Kasım 2025 19:13
Bizimde geceleri arada sırada öksürük oluyor.Sabahları daha sık öksürük var önerisi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.benim buhar makinem var ama yeteri buharı vermediğini düşünüyorum
M
Melike M.
26 Kasım 2025 19:27
Biz 1 seneden beri sürekli olarak weewel Whc650 üstten dolum modelini kullanıyoruz.İnanılmaz memnunuz.3 ayrı modu var(az orta çok)zamanlayıcısı var.Ayarladıgınız saatte otomatik kapanıyor.(2-4-6-8 saat)ayarlamazsanız kendi kendine su bitince kapanıyor bu konuda baya güvenli içim rahat ediyor.Kendi kendine renkli ışık degiştiren ledi var(gece lambası gibi kullanılabiliyor ama bebeğim karanlıkta uyudugu için kullanmıyoruz biz)Üstten dolum oldugu için aslaa akıtma yapmadı(deerma markasının üstten dolum olanı almıştım her yere akıttı rezil etti bizi)Odadaki nem oranını kısa sürede degiştiriyor.Biz hep 2.modda(orta) kullanıyoruz.3.modda(çok) kullanırsanız koydugunuz zemini ıslatıyor.Tek dezavantajı bu ama buda sorun degil bence.Aklıma gelenler bunlar.Ben çok araştırmıştım fiyat performans ürünü🥹Pazarlamacı gibi yazmışım ama benimde çok kafam karışıktı araştırırken o yüzden detaylı yazmak istedim.umarım yardımcı olmuşumdur😀 @Beyza Şimşek
B
Beyza Ş. ..
26 Kasım 2025 21:38
@Melike Molla çok teşekkür ederim 🥹o kadar araştırıyorumne alacağımı bilemiyorum🥲 weewele bakıyordum bu ara iyonizerli var ama pahalı geldi hem uygun hem kaliteli olsun istiyorum da dediğiniz modele bir bakayım memnun olmanız güzel🫠orta mod yeterli geliyor mu ?onda ıslanma oluyormu
M
Melike M.
27 Kasım 2025 02:09
Orta mod çok yeterli geliyor bize.Oda büyüklüğüde önemli tabiki bizimki orta standartlarda bi oda aşırı büyük degil.Ortada çalıştırırsanız ıslatma yapmıyor ama satıcı yerden 1 mt yüksekte bir yere koyun diyor ıslatma yapmaması adına.ben dediği gibi masa üzerinde kullanıyorum.@Beyza Şimşek