Oda Ayırma

153 görüntüleme
Bengül A.

Bengül A.

15 Haziran 2026 12:17
Oğlumun odasını ayırmak istiyorum 14 aylık yeni sünnet oldu. 2 3 ay sonra işe başlıyorum. Nasıl yapmalıyım ne zaman doğru olur. Doğduğundan beri kendi yatağında yattı hep. Yol gösterir misiniz?
M

Melike M.

15 Haziran 2026 12:50
Bizde [13.ayda](13.ayda) ayırmıştık.Sünnetini [14.ayda](14.ayda) oldu.Bende sünneti daha çok yeniyese biraz daha bekleyin 2-3 hafta kadar sonra ayırın derim.Zaten 1-2 haftaya kendi odasına alışıyorlar(bebekten bebege degişir tabi durum ama genel olarak bu sürede)
Emel C.

Emel C.

15 Haziran 2026 13:11
Bende yerimi aliyim burda bizdede ayni beraber uyuyoruz ve asla desteksiz uyumuyor besigine en azindan gecirmek istiyorum tecrubeli anneler bize bir yol gosterin 💗
Bengül A.

Bengül A.

15 Haziran 2026 13:12
Emel Coşar
Bende yerimi aliyim burda bizdede ayni beraber uyuyoruz ve asla desteksiz uyumuyor besigine en azindan gecirmek istiyorum tecrubeli anneler bize bir yol gosterin 💗
Kaç aylık bebeğiniz
Emel C.

Emel C.

15 Haziran 2026 13:21
Bengül Aytekin
Kaç aylık bebeğiniz
14 aylik
Bengül A.

Bengül A.

15 Haziran 2026 13:31
Emel Coşar
14 aylik
İnstagramda uzman anne rehberi die bir sayfa var seda özcan uyku eğitmeni bem onun ücretsiz canlı eğitimleri oluyordu bide sor cavşara bakarak desteksiz uykuya geçirdim. Bi inceleyin isterseniz.
Emel C.

Emel C.

15 Haziran 2026 13:35
Bengül Aytekin
İnstagramda uzman anne rehberi die bir sayfa var seda özcan uyku eğitmeni bem onun ücretsiz canlı eğitimleri oluyordu bide sor cavşara bakarak desteksiz uykuya geçirdim. Bi inceleyin isterseniz.
Cok tesekkur ederim inceleyecegim insallah basarabilirim 🥹
Bengül A.

Bengül A.

15 Haziran 2026 13:51
Emel Coşar
Cok tesekkur ederim inceleyecegim insallah basarabilirim 🥹
Yapasınız merak etmeyin sadece kararlı olun. Bemde korkuyordum ama denedikçe oldu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir