Oda Ayırma
91 görüntüleme
T
Tuğba
25 Mart 2026 21:12
14 aylık oda ayırmayı nasıl yapmalıyım?
Ya uyanırda duymazsam korkusu ve galiba ben hazır değilim nasıl yapmalıyım?
Ya uyanırda duymazsam korkusu ve galiba ben hazır değilim nasıl yapmalıyım?

Deniz T.
25 Mart 2026 21:23
Merhabalar oncelikle kendinizi hazirlamaniz gerek emin olun kendinizi hazir hissettiginiz de bu surec daha kolay ilerleyecek. Bebek telsizi alabilirsiniz odasina yatagina yakin yere yerlestirdiginiz de kendi odaniz da olan diger esi ile cok rahat duyuyorsunuz. Ve biz anneler kesinlikle super guclerimiz var daha onlar mirildanirken bizler hissedip uyaniyoruz ♥️
T
Tuğba
25 Mart 2026 21:27
Merhabalar oncelikle kendinizi hazirlamaniz gerek emin olun kendinizi hazir hissettiginiz de bu surec daha kolay ilerleyecek. Bebek telsizi alabilirsiniz odasina yatagina yakin yere yerlestirdiginiz de kendi odaniz da olan diger esi ile cok rahat duyuyorsunuz. Ve biz anneler kesinlikle super guclerimiz var daha onlar mirildanirken bizler hissedip uyaniyoruz ♥️
ayırmak istiyorum ama işte ya çok dalgın uyursam
duymazsam diye korkuyorum
G
Gülşah S.
25 Mart 2026 21:28
Merhabalar korkmayın sakın annelik iç güdüsü duyarsınız zaten
Bir de çocuk çok kendinde olmadan odasını ayırsanız siz rahat edersiniz
Farkında olursa odasını da ayırsanız yine uyanınca sizin yanınıza gelir
Bir de çocuk çok kendinde olmadan odasını ayırsanız siz rahat edersiniz
Farkında olursa odasını da ayırsanız yine uyanınca sizin yanınıza gelir

Deniz T.
25 Mart 2026 21:36
Aslında 2 ay sonra bebiş gelicek onun içinde
T
Tuğba
25 Mart 2026 21:47
Hayırlı olsun. Emin olun annelik ic gudusu ile duyarsiniz telsiz sadece bizlere yardimci oluyor. Ben de evlatlarimino zamanlarda hep ayirdim yanim da inanin kolaylik oluyor ama dedigim gb oncelik sizsiniz. Siz hazir olursaniz bebis de hazirdir
M
Melike M.
25 Mart 2026 21:52
Bende 13 aylıkken ayırdım bebeğimin odasını.Kardeşi falan olmayacak.Hem bizim için hem onun için çok daha iyi oldu.Uykuları daha derin oldu bizim çıtırtımıza uyanmıyor artık.Odaların uzaklıgı ne kadar bilmen ama size en yakın odaya geçirirseniz mutlaka duyarsınız.Zaten zamanla kendileride alışıyor ona göre seslerini duyurma çabasına giriyorlar.Biz çok rahat geçirdik bu süreci umarım sizinkide öyle olur
Yükleniyor...