Oda Ayırma

82 görüntüleme
H

Habibe Y. ..

19 Şubat 2026 11:48
Oda ayırmak zorunda mıyız ne zaman ayırmalıyız ayırmazsak nolur
B

Buket ..

19 Şubat 2026 12:48
Kaç aylık ? Sizin tercihinize kalmış ama 2 yaşından sonra oda ayırmak zorlaşıyor
H

Habibe Y. ..

19 Şubat 2026 12:51
22aylık gece emmesini yeni kestik gece hala uyanıyor ayrıca evimiz sadece klimayla ısınıyor ve kiracı olduğumuz için oda yapmadım gece uyanır seslenir ağlar da duymam diye de korkuyorum
B

Buket ..

19 Şubat 2026 12:55

Habibe Yıldırım

22aylık gece emmesini yeni kestik gece hala uyanıyor ayrıca evimiz sadece klimayla ısınıyor ve kiracı olduğumuz için oda yapmadım gece uyanır seslenir ağlar da duymam diye de korkuyorum

Yani o zaman çokta zorunlu değil bizimde 2 oda arası mesafe olduğu için oda yapmadım ve benimle uyuyor. Ne zaman nasıl ayırırım bilmiyorum daha 9 aylık. Zaten ayirsanizda belirli bir yaşa kadar gece kalkıp sizin yanınıza gelecektir
B

Buket ..

19 Şubat 2026 12:57
Oda ayırma işi bebeğe değil sizin hazır olup olmamanıza bağlı içiniz rahat değilse uyusun sizle bir şey olmaz bence
H

Habibe Y. ..

19 Şubat 2026 12:59
Bir kere beşikten çıkmaya çalışmış kafa üstü düştü ve bir de evimiz iki katlı odadan çıkıp merdivenden filan inmeye çalışır diye aklım çıkıyor yani ayırmam gerektiğini biliyorum ama şartlar aksini söylüyo sanki dimi :)) bence sizinki daha çok küçük aynı oda farklı yatak en iyisi 🤍
B

Buket ..

19 Şubat 2026 13:10

Habibe Yıldırım

Bir kere beşikten çıkmaya çalışmış kafa üstü düştü ve bir de evimiz iki katlı odadan çıkıp merdivenden filan inmeye çalışır diye aklım çıkıyor yani ayırmam gerektiğini biliyorum ama şartlar aksini söylüyo sanki dimi :)) bence sizinki daha çok küçük aynı oda farklı yatak en iyisi 🤍

Merdivenlere korkuluk düşünülebilir ama bilemedim kiracı olunca insanın masraf yapası gelmiyor 😂 ayrı yatak denedim ama beşikte uyumuyor cok sık uyanıyor birlikte uyuduğumuz için nispeten daha az uyanıyor ayrılık kaygısı pik yaptığı için gece temas istiyor🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir