Ocean Microfer Demir İlacı

203 görüntüleme
L

Lale

12 Temmuz 2026 11:14
Arkadaşlar başlıkta yazdığım demir desteğini kullanan var mı? Şuanda kullanmaya başladık doktorumun önerisiyle. İyi bir demir takviyesi mi?
P

Pınar M.

12 Temmuz 2026 11:35
Evet biz kullanıyoruz direkmen onunla başladık oğlum 9,5 aylık bi sıkıntı yok içeriği temiz kabız yapmıyor dişleri karartmıyor
L

Lale

12 Temmuz 2026 11:50
Pınar Memiş
Evet biz kullanıyoruz direkmen onunla başladık oğlum 9,5 aylık bi sıkıntı yok içeriği temiz kabız yapmıyor dişleri karartmıyor
Evet rengide beyaz bende dişleri düşünmüştüm teşekkür ederim 💘
T

Tuğba B. ..

12 Temmuz 2026 11:52
Bizim demirimizi yükseltmedi başka ilaca geçtik
L

Lale

12 Temmuz 2026 11:58
Tuğba Beyazgül
Bizim demirimizi yükseltmedi başka ilaca geçtik
Kaç aylıkken kan verdiniz☺️
F

Fatma N.

12 Temmuz 2026 13:09
Hiçbir işe yaramıyor bence d vitamini güzel bu markanın ama demiri iyi değil sidofer var demir için daha iyi
Tugce B. S.

Tugce B. S.

12 Temmuz 2026 14:06
Bestiron diye damla duydum temiz icerikmis eczacı hanım söyledi ve kabızlıkta yapmiyormus 1 ay sonra bizde başlayacağız bunu almayı düşünüyorum bende.
L

Lale

12 Temmuz 2026 14:18
Tugce Biyik Sagban
Bestiron diye damla duydum temiz icerikmis eczacı hanım söyledi ve kabızlıkta yapmiyormus 1 ay sonra bizde başlayacağız bunu almayı düşünüyorum bende.
Bu ilacı bende çok duydum sanırım oldukça iyi değiştirmeli miyim acaba veya bu kutuyu denedikten sonra mı değiştirmeliyim 🤯
L

Lale

12 Temmuz 2026 14:19
Fatma Nur
Hiçbir işe yaramıyor bence d vitamini güzel bu markanın ama demiri iyi değil sidofer var demir için daha iyi
Kan verdikten sonra mı işe yaramadığını anladınız bende kansızım çünkü iğne kullanıyorum kan için bu sebeple bebeğimde kansız olabilir kprkuyorum açıkcası ☹️
Begüm A.

Begüm A.

12 Temmuz 2026 14:27
Açıkçası bizde de çok işe yaramadı 4 aydan beri kullanıyoruz 6 aylık kanlarında demiri iyiydi ama 9. Ayda çok düşük geldi 11 di sanırım dozunu artırdı bi de öyle deneyelim dedi ama yine ile yarayacağını sanmıyorum ben
Begüm A.

Begüm A.

12 Temmuz 2026 14:27
Açıkçası bizde de çok işe yaramadı 4 aydan beri kullanıyoruz 6 aylık kanlarında demiri iyiydi ama 9. Ayda çok düşük geldi 11 di sanırım dozunu artırdı bi de öyle deneyelim dedi ama yine ile yarayacağını sanmıyorum ben
F

Fatma N.

12 Temmuz 2026 14:28
Lale
Kan verdikten sonra mı işe yaramadığını anladınız bende kansızım çünkü iğne kullanıyorum kan için bu sebeple bebeğimde kansız olabilir kprkuyorum açıkcası ☹️
Kan verdik bu ay demir depoları bile 0 çıktı doktor bir işe yaramadığını söyledi şuruba başladık biz sidoferi başka bir arkadaşım kullanıyor doktor tavsiyesiyle o da
L

Lale

12 Temmuz 2026 14:42
Begüm Aksoy
Diğer arkadaşların yazdığına bakın isterseniz sizde değiştirin şuan bende yazılanlardan dolayı değiştirme kararı aldım 🙏🏻
L

Lale

12 Temmuz 2026 14:43
Fatma Nur
Kan verdik bu ay demir depoları bile 0 çıktı doktor bir işe yaramadığını söyledi şuruba başladık biz sidoferi başka bir arkadaşım kullanıyor doktor tavsiyesiyle o da
Teşekkür ederim bende şuan değiştireceğim risk almak istemiyorum açıkcası çünkü dedğim gibi benimde kansızlık sorunum var bebeğimde aynısının olmasını istemiyorum çok yardımcı oldunuz teşekkürler🙏🏻
Tugce B. S.

Tugce B. S.

12 Temmuz 2026 14:43
Ocean demir ilacı ve damlası sanırım etkisiz kalıyor biraz hamileyken bende kullandım bunu mecbur kabızlık yasamamak için ama faydalı olmadi Dr serum+ilaç verdi üst üste, bebeğimde de olmasını istemem.
Begüm A.

Begüm A.

12 Temmuz 2026 14:44
Lale
Diğer arkadaşların yazdığına bakın isterseniz sizde değiştirin şuan bende yazılanlardan dolayı değiştirme kararı aldım 🙏🏻
Radikal değişiklikler pek iyi gelmiyor bebeğime malesef korkuyorum o yüzden bir yan etki yapacak diye
T

Tuğba B. ..

12 Temmuz 2026 15:17
Lale
Kaç aylıkken kan verdiniz☺️
4 aylıkken başladık 1 yaşında kan verdim kan değerleri yerlerrdeydi o kadar para yı haketmiyor bence
L

Lale

12 Temmuz 2026 15:49
Tuğba Beyazgül
4 aylıkken başladık 1 yaşında kan verdim kan değerleri yerlerrdeydi o kadar para yı haketmiyor bence
yaa çok teşekkürler şuan umarım değerleriniz yükselmiştir 🙏🏻
T

Tuğba B. ..

12 Temmuz 2026 16:03
Lale
yaa çok teşekkürler şuan umarım değerleriniz yükselmiştir 🙏🏻
Şu anda [2.kutudayız](2.kutudayız) başka ilaçta [3.kutu](3.kutu) bitince test yaptıracağım. Teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir