Ocean Microfer Demir Damlasının Kokusu
142 görüntüleme
K
Kübra N. B. ..
5 Temmuz 2025 12:08
Merhabalar. Bebeğim 7 aylık. 4.ayından beri aynı ilacı kullanıyoruz ama dün yeni aldığımız da kızıma vereceğim de kötü ağır bir koku farkettim rengi de beyaz değil siyahımsı grimsi bir tondu. Bugün eczaneye tekrar götürdüm. Kötü koktuğunu onlarda söyleyip yenisini verdiler. Orada açıp kokusuna baktık yine bir koku var. Eczacı bu sefer normal bu koku o kadar oluyor dedi. Eve geldim tekrar kokladım bu da sanki diğeri ile aynı ağır kokuyor gibi. Diğer kullandığım zaman kokusunu hiç böyle fark etmemiştim. Sizin kullandıklarınizin kokusu var mı? Nasıl kokuyor. İçim rahat etmedi tekrar götürüp vereyim mi yoksa kullanayım mi bilemedim. Sürekli kullandığımız bir ilaç ama önceden de böyle mi kokuyordu anlayamadim.
Hocam sizin görüşünüz nedir ? Ocean microfer de böyle bir koku normal mi yoksa bozuk mudur ?
Hocam sizin görüşünüz nedir ? Ocean microfer de böyle bir koku normal mi yoksa bozuk mudur ?
Y
Yasemin İ. K.
5 Temmuz 2025 12:26
Ocean öyle koktuğu için bestiron kullanıyorum ben. Tadı da portakallı gibi kokusu da çok güzel
Y
Yasemin İ. K.
5 Temmuz 2025 12:26
İçeriği temiz
K
Kübra N. B. ..
5 Temmuz 2025 12:35
Yani o koku normal bir kokusu mu oluyor acaba. Diğer zamanlarda hiç farketmedim çünkü öyle koktuğunu bende acaba bozuk mu diye düşündüm. Kızım da 3 aydır severek içiyor aslında acı gelmiyordu. Sizce normal mi onun kokusu yasemin hanım 🌸
Y
Yasemin İ. K.
5 Temmuz 2025 22:04
Benim bebeğim sevmemişti tadını, kokusu da bestirondan daha ağır gelmişti bana. açıkçası sizinki beklemiş bozulmuş bir ürün müdür bilemiyorum yanıltmak istemem ama bestiron alın kokusuyla karşılaştırın farkı göreceksiniz🙂

Begüm T.
12 Ağustos 2025 22:12
Kullanım dozunuz nedir Kübra hanım