Ocean Microfer Demir Damlası

143 görüntüleme
Mine D. .

Mine D. ..

Çocuk Gelişim Uzmanı

29 Haziran 2025 21:18
Merhaba. Oğlum 4 ay 25 günlük 7kilo 800gram doktorumuz bu damladan 12 damla günlük yazmış ancak kimileri kilo başına 1 damla kullanıyormuş? Markadan markaya değişiyor mu acaba neye göre kullanılıyor ?
N

Neslihan K. D.

7 Temmuz 2025 14:08
Merhaba. Oğlum 4 aylık. 5050 kg. Doktorumuz öğlen 5 damla kullanmamızı önerdi. Neye göre kullanıldığı bilemiyorum. Doktorumuzun dediğini yapıyoruz
Hanife A. .

Hanife A. ..

7 Temmuz 2025 14:20
Bizde ferrum.kullaniyoruz 10 damla kızım 9kilo
Y

Yaprak A.

15 Temmuz 2025 22:03
Merhaba konu üzerinden bir hafta geçmiş fakat yazmak istedim. Bizde ocean kullanıyoruz. Uzun bir süre yanlış bilgilendirildiğimiz için kilo başına bir damla veriyorduk. Bebeğimiz 10 kilo şuan 20 damla veriyoruz. Bir doktorumuz uyardı sağolsun. Markadan markaya değişiyormuş. Araştırdık gerçekten de damlayı az veriyormuşuz. Sanırım aileler yanlış bilgilendirildiği için ocean kullanan bir çok kullanıcı bebeklerin kan değerinin düşük çıktığını söylemiş. 9. Ayda tahililimiz var bakalım değerlermiz nasıl çıkıcak 🫠
Seda Ç.

Seda Ç.

18 Temmuz 2025 05:56
Merhabalar bende ocean kullanıyorum 4.5 aylık oğlum 4.ayda başladı 0,5ml olarak vermem gerektiğini söyledi Osman hoca 5.ayda 1ml olarak artıcakmış kilosu 4.ayda 6700gram dı kilosu üzerinden mi hesaplıyor bilmiyorum ama
Mine D. .

Mine D. ..

Çocuk Gelişim Uzmanı

18 Temmuz 2025 21:28
Teşekkür ediyorum
Begüm T.

Begüm T.

11 Ağustos 2025 08:53
Ne yaptınız nasıl vermek gerek anlamadım ben

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir