Ocean Microfer

294 görüntüleme
👩🏻‍🍼Serap B. �.

Serap B. ..

Premium Üye
1 Mayıs 2026 23:35
Merhabalar 2 yaşında oğlum var demiri eksik çıktı. Ocean microfer şurup başlayalım dedi dr hanım. İlk kullanmamız gerektiği zamanda sağlık ocağının verdiğini almıyordum özel olarak Ocean alıyordum. Ama şimdi doktorumuz 250ml olandan 2 tane bitirin dedi. Ama piyasa da yok 250ml olan damlalı 30ml olan var. Kullanan anneler sizler bulabildiniz mi 250ml olanı. Yoksa 10-15 tane 30ml almam gerekcek.
K

Kübra B.

2 Mayıs 2026 01:25
Aynısını biz de yaşadık bulamayınca doktora sormuştum damlalı olanı versem olur mu diye şurupla aynı etki olmaz diye şurup almamı söylemişti özellikle. 6-7 tane eczaneyi arayıp birinde bulmuştum
👩🏻‍🍼Serap B. �.

Serap B. ..

Premium Üye
6 Mayıs 2026 04:58
Kübra B
Aynısını biz de yaşadık bulamayınca doktora sormuştum damlalı olanı versem olur mu diye şurupla aynı etki olmaz diye şurup almamı söylemişti özellikle. 6-7 tane eczaneyi arayıp birinde bulmuştum
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bende 14-15 eczaneyi aradım. Bayiisi olan bir eczane de buldum.

İçeriği değiştiği için piyasada yokmuş. Ve evet içeriği damla ile aynı değil değer olarak yüksekmiş. Neyseki ihtiyacımız kadarını bulduk.

Tek tek arayıp bulmama sebep oldunuz çok teşekkür ederim🌹. Çevre eczanelere sormuştum sadece.
K

Kübra B.

6 Mayıs 2026 10:58
Rica ederim çok sevindim bulmanıza şifa olsun💐
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir