Ocean Microfer
142 görüntüleme
H
Havin
18 Şubat 2026 11:19
Önceden bestiron demişti doktor iki gün kullandık yan etki etti kakada kırmızılıklar ve günde 3 kez kaka yapınca doktorumuz kaka daki parçacıklar yüzünden kullanmayın dedi kullanmayinca geçince demir ilacını değişti ocean microfer 0.5 ml kullanın dedi günde ama biz microferde günde iki kez kilosu kadar kullanıyorduk siz ocean da kaç damla kullanıyorsunuz ilacın rengi hangi renk yan etki hiç yaptı mi
B
Burcu000
18 Şubat 2026 11:32
Bizde bunu kullanıyoruz dün kakasında siyah boya gibi lekeler vardı. Takip ediıyorum tekrarlarsa değiştirmeyi düşünüyorum
H
Havin
18 Şubat 2026 11:36
Bizde bunu kullanıyoruz dün kakasında siyah boya gibi lekeler vardı. Takip ediıyorum tekrarlarsa değiştirmeyi düşünüyorum
F
Fatma Ç.
18 Şubat 2026 11:56
Her gün sabah aç karnına bebeğin kilosu kadar damlatarak veriyorum benim bebeğim 7 kg yani 7 damla şeklinde veriliyor. Bizde herhangi bir yan etki yapmadı ve günde bir kere verilecek diye biliyorum
H
Havin
18 Şubat 2026 22:02
Her gün sabah aç karnına bebeğin kilosu kadar damlatarak veriyorum benim bebeğim 7 kg yani 7 damla şeklinde veriliyor. Bizde herhangi bir yan etki yapmadı ve günde bir kere verilecek diye biliyorum
F
Fatma Ç.
19 Şubat 2026 11:43
Tşk ederim