Ocean Microfer

142 görüntüleme
H

Havin

18 Şubat 2026 11:19
Önceden bestiron demişti doktor iki gün kullandık yan etki etti kakada kırmızılıklar ve günde 3 kez kaka yapınca doktorumuz kaka daki parçacıklar yüzünden kullanmayın dedi kullanmayinca geçince demir ilacını değişti ocean microfer 0.5 ml kullanın dedi günde ama biz microferde günde iki kez kilosu kadar kullanıyorduk siz ocean da kaç damla kullanıyorsunuz ilacın rengi hangi renk yan etki hiç yaptı mi
B

Burcu000

18 Şubat 2026 11:32
Bizde bunu kullanıyoruz dün kakasında siyah boya gibi lekeler vardı. Takip ediıyorum tekrarlarsa değiştirmeyi düşünüyorum
H

Havin

18 Şubat 2026 11:36

Burcu

Bizde bunu kullanıyoruz dün kakasında siyah boya gibi lekeler vardı. Takip ediıyorum tekrarlarsa değiştirmeyi düşünüyorum

Ocean mi kaç damla kullanıyorsunuz onceki demir ilacı bizde kakada parçalar oldu kırmızı doktor hemen kesti değişti sidefer de önceki çocuğumda kusma yapıyordu fışkırır tarzda tabi ilaçtan olduğunu düşünmedik ilacı kestigimiz gün kusma durdu inşallah ocean yan etkisi olmaz
F

Fatma Ç.

18 Şubat 2026 11:56
Her gün sabah aç karnına bebeğin kilosu kadar damlatarak veriyorum benim bebeğim 7 kg yani 7 damla şeklinde veriliyor. Bizde herhangi bir yan etki yapmadı ve günde bir kere verilecek diye biliyorum
H

Havin

18 Şubat 2026 22:02

Fatma Çiçek

Her gün sabah aç karnına bebeğin kilosu kadar damlatarak veriyorum benim bebeğim 7 kg yani 7 damla şeklinde veriliyor. Bizde herhangi bir yan etki yapmadı ve günde bir kere verilecek diye biliyorum

Tşk ederim🙏🏻
F

Fatma Ç.

19 Şubat 2026 11:43

Havin

Tşk ederim

Rica ederim 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir