Nutrigen ( İştah )
118 görüntüleme
S
Selma Y.
6 Şubat 2026 17:18
Merhabalar daha önce bebeğimin iştahsızlığı ile ilgili konu açmıştım. Bakabilirsiniz oradan nelerle mücadele ettiğime 😂 Her türlü şeyi deneyip bir sonuç alamamıştım. Benim gibi çaresiz kalan ve kafayı yemek üzere olan annelerin olduğunu biliyorum 🥹 Diğer konuya bakarsanız detaylı anlatmıştım her yolu denedim kan değerlerine de baktırdım ama oğlum 7. Ayından bu zamana kadar asla hiç birşey yemek istemiyordu. Tavsiye verenler de oldu Allah razı olsun ♥️ İnternetten mor meyve karışımına (Ravla) bakıyordum sürekli alıp denemek istiyordum yorumları güzeldi doktoranneninbloğu sürekli öneriyordu. Onu almadan önce eczaneye gittim. Bir kaç tane de doktorla ve eczacı ile telefon da görüştüm. Bana polivit ve de nutrigen önerdiler. İshal olduğu içinde çinko önerdiler. Eczaneden nutrigen aldım kan değerleri güzeldi ama denemek istedim. Deneyeli 1 hafta olacak sabah akşam 1 çay kaşığı yazmış ama sadece 1 öğün 1 çay kaşığı veriyorum. Sonuca gelirsek 14 aylık oğlum bir kaç gündür çok az da olsa kahvaltı yapmaya başladı akşam yemeklerinde bir tık daha iyi ve mamayı daha hızlı içiyor. Çünkü yaptığım mamayı bile yarım saatte peşinde dolana dolana işitmeye çalışıyordum. Ve kakası da kıvam almaya başladı. Bu deneyimimi sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar diye 🌸 Ben biraz fayda gördüm gibi içeriğini araştırabilirsiniz. Eczane ile yada doktorla görüşebilirsiniz ♥️ Bu arada çinko da aldım eczaneden ama kullanmadım ikisini birlikte başlamak istemedim eğer nutrigenden bir fayda görmeseydim onu deneyecektim. Kakası da düzene girdiği için denemek nasip olmadı. Yine de ravla gibi yada macun gibi ürünleri kullanıp fayda gören varsa yazabilir. Bizler de deneyebiliriz ♥️
S
Selma Y.
6 Şubat 2026 17:22
Bir de nutrigen açıldıktan sonra dolapta saklanması gerekiyormuş 😅 Arkasına baktım okudum ama nasıl olduysa gözüme çarpmadı alan olursa dolaba koysun 😂
C
Ceren A.
6 Şubat 2026 18:23
Merhaba bebeğiniz kaç aylık ? Nutrigen üzüm olan mı
S
Selma Y.
6 Şubat 2026 18:35
Bir de nutrigen açıldıktan sonra dolapta saklanması gerekiyormuş Arkasına baktım okudum ama nasıl olduysa gözüme çarpmadı alan olursa dolaba koysun
F
Fatma K.
19 Şubat 2026 20:08
Bebeğim 7 aylık ve şuan aynı durumdayız devam sütünü içmiyor yemekte yemiyor çok üzülüyorum doktora götürdüm kan tahlili yapıldı kanlar iyi fakat idarar tahlili yapılmadı bebeğim hastanede işemediği için yemek yemiyor ve son 1.5 aydır hiç kilo almadı neyapmalıyım tavsiyesi olan var mı
S
Sena E.
28 Şubat 2026 16:11
Benim bebeğimde 7 aylık ve Rsv oldu zaten iştahsız bir bebekte iştahı komple gitti ve zayıflamaya başladı. Bende ek bir takviye arayışındayım Nutrigen 7 aylık bebekler için kullanılabiliyor mu peki?
S
Selma Y.
28 Şubat 2026 16:17
Çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla 1 yaş üstü tavsiye ediliyor