Nurse Harveys Damla

104 görüntüleme
D

Damla

20 Kasım 2025 14:52
Merhabalar. Bebeğim 57 günlük. Normalde trubiotik adında sindirimini kolaylaştıracak bir damla kullanıyorduk. 1 hafta önce bitti.o gün yapamamıştık. Akşam üzeri çok ağladı. Ertesi gün hemen eczaneye gittik. Bize bu nurse harveys adındaki damlayı verdi. Daha önce internette olumlu yorumlarını görmüştüm. O yüzden kabul ettim.1 haftadır kullanıyoruz ama çocuk çok huzursuz. Gündüzleri yatmak istemiyor. Sürekli kucakta durmak istiyor. Damlayı yapınca ağlıyor. Sakinleştirmem zor oluyor. Sürekli kıvranıyor gibi. Karnı da hep gurul gurul ötüyor resmen. Bir hafta şans vermek istedim ama sanırım bizde olumlu bir etkisi olmadı. Kullanmayı bırakıyorum. Bu şekilde yan etkiler yaşayanınız oldu mu acaba? Normal mi bunlar? Bu damlayı kullanıp memnun kalan var mı aranızda acaba?
İ

İpek E.

20 Kasım 2025 14:56
Bizde kullanınca daha çok ağlıyordu bıraktım kullanmayı metsilde öyle oldu
D

Damla

20 Kasım 2025 15:03
@İpek Emre aynen ben de damlayı yapar yapmaz ağlıyor. Sakinleşmesi de uzun sürüyor. Ben de bırakıyorum kullanmayı. İnternette çok olumlu yorum okumuştum aslında :(
İ

İpek E.

20 Kasım 2025 15:11
Evet sormayın bizde çok sıkıntı çekiyoruz 3 aylık oldu hala ağlıyor gaz damlaları da bir işe yaramıyor truebiotik işe yarıyor gibi olmuştu belki tekrardan başlarım ona
A

Aydanur A. ..

20 Kasım 2025 15:22
Merhaba bende bebeğime doktor önerisiyle başlamıştım ama bizde de ayn yan etkiler vardı ve bir yararını göremedik farklı doktora gittiğimizde relactaz önerdi ve bizim sorunumuzu çözdü
M

Merve D. ..

20 Kasım 2025 15:24
Bizde de uykusuzluk yaptı bıraktık sab simplex kullanmaya başladık
E

Elif K.

20 Kasım 2025 15:26
Bizede hiçbir damla fayda etmedi , size hangisi iyi geliyorsa ondan devam edin bence . Tekrar bebeğin sindirimini başka bir damlaya alıştırana kadar eziyet olur .
A

Ayfer İ.

20 Kasım 2025 16:00
Biz de Nurse Harveys kullandık önce ama sanki hiçbir etkisi yoktu. Sonra doktor Sab simplex verdi, ondan memnun kaldık. Oğlum 2,5 aylık
E

Elif V.

20 Kasım 2025 22:11
Biz de nurse harveys kullanıyoruz ilk bir hafta etkisi olmadı sonra gördük etkisini. Damla bitince iki gün almadım çok huzursuz oldu tekrar başladım. Biz çok memnun kaldık. Günde kaç damla nasıl veriyosunuz?
S

Sena P.

21 Kasım 2025 12:37
Her bebeğe farklı bir damla iyi geliyor ben önce Relactaz sonra Sab Simplex denedim hicbir fark olmadı. Nurse Harveys kesin cözüm diyemem ama biraz uyku yaptı ve ise yaradı diyebilirim ama bu gaz olayının kesin cözümü yok zaten damlalar da cözüm değil. Size kendi yöntemimi söyleyeyim. en en en etkili yöntem bebek sakinken ve gazı oldugunu anladıgınızda bacaklarını katlıyorsunuz neredeyse yuzune kadar getirin korkmayın cok esnekler yavas yavas konusarak yapıyorum ben eğer cok aglıyorsa yapmayın beyaz gürültü veya pışpışlayrak önce sakinleştirip sonra dedigim gibi deneyin o pozisyonda 15-20 saniye bekletin kesinlikle cıkacaktır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir