Nötrofil Düşüklüğü Lütfen Yardımcı Olun 😞
114 görüntüleme
N
Nejla K.
8 Ocak 2026 16:41
Hocam lütfen cevap verin nolur 😞
Oğlumun 9 aylık kontrol kan testinde Ne# değeri 0.89 çıktı. 1 hafta sonra test tekrarlandı 0.84 çıktı. Değerin 2binler civarında olması gerekiyormuş bizi hemen Hematoloji bölümüne sevk ettiler. Olumsuz konuştular gerçekten kötü bisey mi 😭lütfen yardımcı olun perişan olduk kaç gündür 😞
Oğlumun 9 aylık kontrol kan testinde Ne# değeri 0.89 çıktı. 1 hafta sonra test tekrarlandı 0.84 çıktı. Değerin 2binler civarında olması gerekiyormuş bizi hemen Hematoloji bölümüne sevk ettiler. Olumsuz konuştular gerçekten kötü bisey mi 😭lütfen yardımcı olun perişan olduk kaç gündür 😞
C
Cansu A. B.
8 Ocak 2026 16:59
Size hayatimizi alt ust eden kendi tecrubemi yazayim iciniz rahatlasin.hemen hemen kizim 8 9 aylikti tesadufen neu yuksekligini gorduk biz hayatimiz alt ust oldu ek gida donemimiz berbatti pure vermeye basladim belki vitamin alir duzelir diye gitmedigimiz hastane doktor kalmadi 2 yil hauatimiz kara bir kabusa dondu cignemesi geriledi konusmasi geriledi biz sadece beslenmeue onem verdik cok sukur sonra gecti gitti 3 yasindan sonra duzelir dedi bi peof oyle de oldu.sizinki dusukmus tabi baska biseylerde etken olabilir ama umarimm umarimm yorucu birndonem gecirmeden duzelir
N
Nejla K.
8 Ocak 2026 17:03
Çok geçmiş olsun. 2 haftadır kan veriyoruz 2side düşük kötü şeyler söylüyorlar olabilir de olmayabilir de diyorlar. Haftaya tekrar gidicez yine düşük çıkarsa sebebini araştırcz dediler. Yavrum delik deşik oluyor ona mı üzüleyim bir bilinmezin içine girdik onamı üzüleyim bilemedim 😞
E
Elif B.
10 Ocak 2026 06:12
Merhaba benim oğlumda da aynı şey oldu vira enfeksiyon sonrası düşüyor bu değerlökosit artıyor nötrofil düşüyor bir ay düzenli kan verdik bizde artıyor enfeksiyon değeri azaldıkça.hemen hematolojiye göndermeleri bence anlamsız olmuş bize de söylemişlerdi ama çocuk doktorumuz vital enfeksiyon geçiriyor şuan bence dedi. Plt değerinde sıkıntı yoksa kaygılanmayın bence viral enfeksiyonu vücuttan tamamen atıp değerin normale gelmesi birkaç ayı buluyor ve hızlı artmıyor değer bizimki 0.41 lerden 1.5 a cıkmıstı 1-1.5 da Bebek için ideal demişlerdi
N
Nejla K.
10 Ocak 2026 07:18
1.5 2 ay kadar önce amip bağırsak enfeksiyonu geçirmişti doktorumuza söyledim ama çok zaman geçmiş onun sebep olacağını sanmıyorum deyip gönderdi hematolojiye.
E
Elif B.
10 Ocak 2026 08:35
Anladım, takip ettirin kan verin bizimki 1 küsürlere çıkınca endişemin boşa olduğunu anladım. Yiğenimi de doktor plt değerinde felan bozukluk olmadığı sürece birsey olmaz demişti bu değer tek basına anlamlı değil demişti.
N
Nejla K.
10 Ocak 2026 11:41
Salı günü hematoloji tekrar kan alacak ona göre değerlendirilecek. Siz söyleyince baktım plt de dahil diğer değerlerinde hiçbir sıkıntı yok hepsi gayet iyi
E
Elif B.
10 Ocak 2026 18:49
Gönlünüzü ferah tutun, bence bir sıkıntı yoktur Allah’ın izni ile 🙏