Normal Midir
74 görüntüleme
A
Aslınur H.
3 Mart 2026 23:39
Üç aylık bebeğimin doğum kilosu 3000 boy 50 cm
Üçüncü ay kontrolünde 5650 boy 64 cm sadece mamayla besleniyor
Çevremdeki herkes bu bebek çok zayıf diyor hatta geçen halam korkma çocuğun nazar edilecek çocuk değil çok zayıf dedi 😂
Alerjik kolik ve çok iştahsız bir bebek zorla besliyorum bazen de şırıngayla veriyorum mamayı Böyle denildi mi kendimi çok yetersiz hissediyorum.
Üçüncü ay kontrolünde 5650 boy 64 cm sadece mamayla besleniyor
Çevremdeki herkes bu bebek çok zayıf diyor hatta geçen halam korkma çocuğun nazar edilecek çocuk değil çok zayıf dedi 😂
Alerjik kolik ve çok iştahsız bir bebek zorla besliyorum bazen de şırıngayla veriyorum mamayı Böyle denildi mi kendimi çok yetersiz hissediyorum.
T
Tuğba B. ..
3 Mart 2026 23:49
Çevrene kulaklarını tıka herkes prof. olmuş maşallahh.11 aylık olmasına az kaldı bebeğimin halen yürümüyor tembel diyorlar zamanı gelmemiş demekki diyorum
D
Demet Ö.
4 Mart 2026 00:14
Doktorunuz normal diyorsa normaldir ki bence normal . Evet insanları dinlemeyin onlar obez bebek görmekten mutlu oluyorlar😁

Afranur K.
4 Mart 2026 00:16
Gayet iyi kilo almış, aylık ortalama 800 gr. , beklenen kadar yani, boyunun uzaması da gayet iyi. Kendi persebtilinde gittiğini düşünüyorum bebeğin.
Ayrıca lütfen nazar değmesin ya, sonra ceremesini analar çekiyor😂
Ayrıca lütfen nazar değmesin ya, sonra ceremesini analar çekiyor😂
S
Ssssss
4 Mart 2026 00:31
benim oğlumla eşimin kuzeninin çocuğunun arasında 10 gün var oğlan biraz iri annesi de iri bir kadın ben minyonum doğal olarak benim oğlumda çok kilolu doğmamıştı genetik bence kayınvalidem sürekli o çocuk büyük bundan büyük mü doğmultu diye laf vuruyor aslında bundan 10 gün küçük doğduğunu bildiği halde bunu yapıyor bana ben kafama takayım üzüleyim diye ama aslında annelik çocuk bakmak zor değil etraftaki insanlarla uğraşmak daha zor