Normal mi 3 Kere Olması?
112 görüntüleme
İ
İlkin D.
5 Aralık 2025 15:25
Merhabalar bugün 2.5 aylık kızım haftaya 3 aylık olacağız. Sabahtan itibaren meme+mama beslemesi yapıyorum. Mamadan sonra kakasını yapıyor. Tabi doğal olarak hiç katı değil yani demek istediğim önceki yaptıklarından hiç bir fark göremedim ya da ben anlamadım. Dün hiç kaka yapmadı. Ama ilk defa günde 3 kez yaptı ve sürekli mamadan sonra. Mamada da bir sıkıntı yok tarih vs.. Normal midir,ishal midir onu da nasıl anlarım ki zaten hep sıvı formda…Bu arada Nurse Harvey plus kullanıyoruz ama yeni kullanmıyoruz onu da… Sadece bugün böyle yaptı
M
Merve B.
5 Aralık 2025 16:23
Günde 3-4 ten fazla olursa ishal olduğu anlamına geliyor diye biliyorum. Bir kaç gün takip et. Belki çok beslenmiş olabilir. Birde tüm bebekler öyle merak etme biz tahlil vermeye falan gittiğimizde de biberonla sağılmış sütü tıkıyorum ağzına tıktığım gibi kakasını yapıyor 😂 normal zamanda bile kaka yapmak için nerdeyse tüm gün memede emerek yapmaya çalışıyor 😂 karnı doyunca kakayı itmesi kolay oluyor galiba 😂
İ
İlkin D.
5 Aralık 2025 16:31
Çok teşekkür ederim normalde böyle 3 kez yapmasına alışkın değilim şaşırdım yani kakasından da bir şey anlamadım sanki her zaman ki gibi kafam karıştı🥹
G
Gdkmc
5 Aralık 2025 17:11
Gayet normal
S
Songül U. ..
5 Aralık 2025 17:12
İshal durumu günde.7 +üstü bezi geçer ise ishal ve çok yoğun bir şekilde kokulu ve sıvı oranı çok oluyor ayırt edebilirsiniz ama bence doğduğu nu gösteriyor 3 bez de çok normal bazı dönemler iki günde bir yapabilir bazen 1 hafta kabız olduğu zaman çok ağlıyorlar ve aşırı karnında sertlik olur ishal ise aşırı bez sayısı ile anlaşılıyor 😊😊