Normal Doğumdan Sezaryen
162 görüntüleme

Helen ..
6 Şubat 2026 00:02
Hamileliğim çok güzel geçti ağrı sızı kusma halsizlik hiçbir şey yaşamadım yaşam tarzımda spor ve sağlıklı beslenme üzerine bunu gebeliğimde de devam ettirdim bu sebeple normal doğuma odaklanmıştım ama işler istediğim gibi gitmedi 39. Haftamda suyumun gelmesiyle hastaneye gitmemiz bir oldu kendi sancılarım çok yetersizdi 2-3 saat kendi sacım düzenli gelmiyince suni sancı verildi ve maalesef suni sancının acısına ben dayanamadım 22 yaşindayim ve bu surec benim için çok travmatik oldu maalesef ebem de hiç yardımcı olmadı beni motive etmedi suni sancıya dayanmaya çalıştım ebe açıklığimı her kontrol etmeye geldiginde enerjisi düşük açılma yok diyip gidiyordu en son rahimden fitil olarak suni sancı verdi ve o an o acıya dayanamayıp beni sezaryen e alın diye bağırdım fitili geri çıkartıp sezaryen e alındım doğum tek basına ilerliyen bir surec degilmiş keşke ebem benimle ilgilenip motive edebilseydi çünkü o an onun harika cok iyi bu gibi cümleler duymaya ihtiyacım vardı bu süreçte saat 4/5 gibiydi evet uyku saati enerjisi olmayabilir ama bu benim en önemli anımda buyuk etki yarattı hayırlısı böyleymis demek gerekiyor herhalde artık benim doğum hikayem de bu şekildeydi (not hastane özel olmasına rağmen ilgi alaka sıfırdı)
S
Sümeyra s. s.
6 Şubat 2026 00:11
Hastane ve çalışanları gerçekten sıkı bir şekilde araştırılıp şikayetler incelenmeli. Ben doktoruma kendisinin hakkındaki şikayeti söylediğimde yeterince tatmin eden bir açıklama yapmıştı. Suni sancı aldığın için çok üzüldüm çünkü bende aldım ve aşırı kötü bir süreçti fakat ilk ebem ıkınmayı bilmiyor vs gibi cümleler kurunca refakatçim ilk doğumun hep böyle olduğunu ve ebemin değişmesi gerektiğini söylediğinde ebem değiştirildi. Sonrasında onun da mesaisi bitti ama beni bırakma dediğim için bırakıp gitmedi. Seni doğurtup gidicem merak etme hep burdayım halledeceğiz dedi . Allah herkesi onun gibisiyle karşılaştırsın. Şu an bu duruma üzülmeden hayatına devam etmen gerek bebeğine odaklan. Çokça geçmiş olsun. Tekrarı olduğunda her şeyi araştırman gerektiğini öğrendin en azından Sağlıkla büyüt... Hayırlı ömürleriniz olsun

Helen ..
6 Şubat 2026 00:22
Hastane ve çalışanları gerçekten sıkı bir şekilde araştırılıp şikayetler incelenmeli. Ben doktoruma kendisinin hakkındaki şikayeti söylediğimde yeterince tatmin eden bir açıklama yapmıştı. Suni sancı aldığın için çok üzüldüm çünkü bende aldım ve aşırı kötü bir süreçti fakat ilk ebem ıkınmayı bilmiyor vs gibi cümleler kurunca refakatçim ilk doğumun hep böyle olduğunu ve ebemin değişmesi gerektiğini söylediğinde ebem değiştirildi. Sonrasında onun da mesaisi bitti ama beni bırakma dediğim için bırakıp gitmedi. Seni doğurtup gidicem merak etme hep burdayım halledeceğiz dedi . Allah herkesi onun gibisiyle karşılaştırsın. Şu an bu duruma üzülmeden hayatına devam etmen gerek bebeğine odaklan. Çokça geçmiş olsun. Tekrarı olduğunda her şeyi araştırman gerektiğini öğrendin en azından Sağlıkla büyüt... Hayırlı ömürleriniz olsun
Sizde sağlıkla huzurla büyütün bebeğinizi çokça teşekkürler