Nimenrix ve Bexsero

61 görüntüleme
M

Melike D.

1 Haziran 2026 21:18
Bebeğim bugün bexsero oldu 10 gün sonra nimenrix olmasında sakınca var mı 30 ay 10 günlük
N

Nazlıcan

Premium Üye
1 Haziran 2026 21:45
Yaştan dolayı farkediyor mu bilmiyorum ama bebeğim 3 aylıkken ikisinin ilk dozunu aynı anda yaptırdım. 5 aylık olduğunda da 2.dozlarını yaptıracağım
Fatma A. U.

Fatma A. U.

1 Haziran 2026 21:59
İkisininde ilk dozunu 7 aylıkken oldu 10. Ayda sadece bexsero 13. Ayda ikisini tekrar olacak

İkiside farklı dozlar olduğu için ikisininde yapılmasını söyledi doktorumuz neden ayrı yaptılar acaba anlamadım
Fatma A. U.

Fatma A. U.

1 Haziran 2026 22:00
Evet yaştan dolayı farkediyor küçük aylarda olan bebeklere 3 doz ayı sizin bebeğiniz gibi yüksek olanlara iki doz yapılması yeterli dedi doktorumuz yeğenim için sormuştum ikisinden de yağtırmalısınız ozaman
M

Melike D.

1 Haziran 2026 22:01
Fatma Albina U
İkisininde ilk dozunu 7 aylıkken oldu 10. Ayda sadece bexsero 13. Ayda ikisini tekrar olacak

İkiside farklı dozlar olduğu için ikisininde yapılmasını söyledi doktorumuz neden ayrı yaptılar acaba anlamadım
O şekilde de yapılırmış ağır olmaması adına. Bizim doktorumuz bexsero için 5.nimenrix için 8. Ayda yaptır demişti ama çok geç olduğunu düşünerek ve osman hoca 3. Ay önerdiği için bu ay yaptırdım ama ikisini aynı anda yaptırmadım bende ağır olmasın diye
Fatma A. U.

Fatma A. U.

1 Haziran 2026 22:03
Melike Develioğlu
O şekilde de yapılırmış ağır olmaması adına. Bizim doktorumuz bexsero için 5.nimenrix için 8. Ayda yaptır demişti ama çok geç olduğunu düşünerek ve osman hoca 3. Ay önerdiği için bu ay yaptırdım ama ikisini aynı anda yaptırmadım bende ağır olmasın diye
Olabilir haklısınız her doktor farkı öneriyormuş
M

Melike D.

1 Haziran 2026 22:07
Fatma Albina U
Olabilir haklısınız her doktor farkı öneriyormuş
O da benim aklıma takıldı işte aynı anda yaptıranda cok kişi var acaba yanlış mı yaptım diye düşündüm
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir