Nezle Oldum

43 görüntüleme
S

Sena S.

15 Ocak 2026 09:23
4 gündür burun akıntısı hapşırıkboğazda ağrı halsizlik var ateş yok bekledim geçer diye daha da şiddetlendi maskeyle geziyorum evde 6 aylık bebeğim var dün acile gittim parol yazıp gönderdiler özellikle desteksiz büyütüyorum acilen toparlanmam lazım bebeğimin bakımı yapmakta zorlanıyorum dememe rağmen emziriypsun iğne serum yapamayız dediler mahvoldum kızlar nefes alamıyorum çocuğumu kucağıma bile alamıyorum mecbur kalmadıkça korkudan. Bitkisel şeylere de temkinli yaklaşıyorum sütüm kesilmesin diye tavsiyesi olan var mı çok hızlı toparlanmam lazım gurbetteyim kimsem yok yardım alacak
Hatice C. .

Hatice C. ..

15 Ocak 2026 10:02
Allah şifa versin valla az öncede yazdım aynısını kemikli tavuk suyuna sarımsak atıp pişirin tel şehriye falan iki güne toparlatir parolda ağrılarına iyi gelir
Y

Yağmur A.

15 Ocak 2026 10:41
Ihlamur hibikus papatya çayı içebilirsin nane limon tüketme sütünü azaltabilir.bol sıvı tüketmen gerekiyor.bebeğin uyuduğunda sende yat dinlen.bende geçen ay oldum bebeğim 3 aylıktı.ateş yok burun akıntısı hapşırık sonra boğaza indi kuru yapışık bir öksürük.evi nemlendir.bulaşacaksa her türlü bulaşacaktır.Ama anne sütü aldığı için senin enfeksiyonundan dolayı bebeğe antikor geçiyor korkma beden bebeği korumak için var gücüyle çalışıyor.bu sürede zaten aşılarıda varsa bebeğin bizden daha korunaklı enfeksiyonlar açısından.evi havalandır hava güzel olduğunda çıkın dışarı sanada iyi gelecektir temiz hava

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir