Nestle Alfamino Mama Kabızlık İçin

30 görüntüleme
M

Melek Ö.

13 Ağustos 2025 10:14
Bebeğim anne sütü ve mama karışık besleniyor kabızlık sinirim ve gaz sorunları yaşıyoruz kaka yapamıyorve çok ağlıyor fitil kullandık bi kaç kez normalde Sma comfort mama kullanıyorduk şimdi buna geçelim diyoruz Nestle alfamino mama önerildi kullanan var mı
M

Meltem G.

13 Ağustos 2025 10:29
Fitil kullanımını doktor mu önermişti acaba kronik bir durumunuz mu var ? Anne sutu ve mama alan bebeklerin her gün kaka yapması beklenmiyor anne sutu ile 15 gün mama ile 7 gün beklenir demişti bize doktorumuz benim bebeğim ek gıdaya geçene kadar sadece mamayla beslendi ve 7+8 gunde bir kaka yaptı ama kabiz da değildi
M

Melek Ö.

13 Ağustos 2025 10:30
Normalde her gün rutin 2-3 kaka yapan bir bebeğim var son zamanlarda yapamıyor ve aşırı ağlıyor sırtını yere koydurmuyor kaka yaptıktan sonra rahatlıyor ordan dolayı böyle çıkarım yapıyorum
M

Melek Ö.

13 Ağustos 2025 10:32
Fitili şikayetlerimizden dolayı doktorumuz önermişti evet
M

Meltem G.

13 Ağustos 2025 10:41
Kaka yapmamak bebegi rahatsız etmez bebgin başka bir sıkıntısı olabilir tekrar doktora danissaniz daha sağlıklı olur fitil öneren doktora ben hiç denk gelmedim bağırsak gelişimi için pek iyi değil derdi bizim doktorumuz 10 günü geçerse karnını muayene edip gerekirse müdahaleyi ben yaparım siz sakın bisey yapmayın kaka yapsın diye derdi
M

Meltem G.

13 Ağustos 2025 10:43
Sma comfort aslında gaz için etkili bir mama bende kullanmıştım sizde gaza faydası olmadı mı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir