Nesneye Uzanma

185 görüntüleme
S

Serpil Ö.

16 Haziran 2025 06:12
Bebeğim 32. Haftada kordon dolanması ile doğdu 19 gün küvezde kaldı şimdi iyi çok şükür. Şuan 4.5 aylık düzeltilmiş 2.5 aylık. Gözle takip var çırpınma hareketi var ama nesneye uzanma hiç yok elini atmıyor normal mi acaba
G

Gizem E.

16 Haziran 2025 13:46
Benim bebeğimdede kronolojik 4 aylık olana kadar yoktu ozaman çok arastır mıstım günlü doğan bebeklerde bile normal karşılanıyor bizimkilerde de normal hatta bir formda okumuştum bir anne şey yazmıs tı tutmaya baslayınca bidaha elinden alamamaya baslıyoruz diye gerçekten öyleymiş şimdi kavga halindeyiz sürekli 😊
S

Serpil Ö.

16 Haziran 2025 13:48
İnşallah öyle olur benim bebeğimde de çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı 🥹
G

Gizem E.

16 Haziran 2025 13:53
Rica ederim siz içinizi ferah tutun inanın çok hızlı toparlıyorlar 32 haftada dogum yaptım bende simdi kronolojik 14 aylık ama o dönemlerde ay tutmadı ay dönmedi ay oturmadı ay emeklemedi diye diye stresle kendimi kaybettim şimdi çok yanlış yaptıgımı fark ediyorum çünkü her bebiş kendine özel ve kendi zamanını bekliyor😊
S

Serpil Ö.

16 Haziran 2025 16:46
Öyle tabiki sağlıklı olsunlarda geç olsun güç olmasın çok sağolun😊
K

Kübra Y. Ç. ..

19 Haziran 2025 04:54
Düzeltilmiş ayı 4 ay olana kadar normal. Benim bebeğim de gelişim kısıtlılığı sebebiyle erken doğdu 3,5 aylıkken uzanmaya çalışıyordu ama tutma falan yoktu şimdi uzanıp tutmaya başladı neredeyse 4 aylık olduk
S

Serpil Ö.

19 Haziran 2025 06:14
Merhaba düzeltilmiş yaşı 4 aylık değil mi
H

Hazal

22 Haziran 2025 17:11
Zamanında doğan bebeğin dört aylıkken bilinçli bir şekilde tutmaya başlamıştı yani düzeltilmiş 3.04 aya kadar vaktimiz var gayet normal

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir