Nesneleri Ağzına Götürme

229 görüntüleme
P

Pera Y.

4 Haziran 2026 12:32
Arkadaşlar beneğim 3 ay 14 günlük bir şeyi uzatırken alıp ağzına götürmüyor henüz 4. Ay dolmadı acele mi ediyorum bu durum normal öi? Ağzına elini götürdüğü oldu ama sık değil. Onun haricinde göz kontağı balını dik tutma algıları çok açık her gören çok akıllı diyor daha iki aylık olmadan agulaması vardı cevap veriyordu şimdi daha da fazla ama bu bir şey verdiğimde onu ağzına götürmüyor . Ancak bineronu tutuyor yavaş yavaş kitapları elliyor . Sorun var mı yazar mısınız?
T

Tuğba G.

4 Haziran 2026 12:36
Benim bebeğim 4 buçuk aylık sizin bebişinizin olduğu ayda eline merakı vardı ama bazı nesneleri tam tutamıyordu ağzına götürmüyordu [4.aya](4.aya) girerken her şeyi tutup ağzına götürmek istedi hala öyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum bebişlerin gelişimleri farklı ama isterseniz doktorunıza da danışabilirsiniz :)
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
4 Haziran 2026 14:11
Kızım 3,5 aylık 2 elide hep ağzında hiç çıkmıyor ve sadece biberonu tutuyor oyuncak vs verdiğimde henüz bilinçli bir tutması yok nesnelerede bilinçli uzanmıyor. Oral döneme bildiğim kadarı ile 2. Ay sonu giriyorlar ve gelişimleri inanılmaz hızlı 1 haftada bile çok şey değişiyor bence biraz bekleyin 4. Ay kontrolünde aynı ise doktorunuza danışın.
R

Rabia

4 Haziran 2026 14:45
Zamanla ağzına alır bebeğiniz henüz çok küçük yeni yeni nesnelere ilgisi olmaya başlar.
P

Pera Y.

5 Haziran 2026 11:51
Tuğba Gültekin
Benim bebeğim 4 buçuk aylık sizin bebişinizin olduğu ayda eline merakı vardı ama bazı nesneleri tam tutamıyordu ağzına götürmüyordu [4.aya](4.aya) girerken her şeyi tutup ağzına götürmek istedi hala öyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum bebişlerin gelişimleri farklı ama isterseniz doktorunıza da danışabilirsiniz :)
İnşallah 🥰 doktor [5.aya](5.aya) kadar zamanı var dedi dün ona da yazmıştım da. İnşallah bende sizin gibi düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir