Nerdeyse Bı Aydr Grip
123 görüntüleme
G
Gamze K. ..
6 Mayıs 2026 09:18
2.5 yaş oğlum nerdeyse bı aydır grip [tam.gecti](tam.gecti) diyorum bı bakıyorum burnu yine tıkalı ve akıyor omsurugumizde var balgamlı bı öksürük [Serum.fizyolojikle](Serum.fizyolojikle) buhar yapıp veriyorum çekiyorum da arada böyle olan var mı başka ne yapabilirim

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye7 Mayıs 2026 09:30
Bebeğiniz neredeyse bir aydır grip görünüyor ve hala tam olarak iyileşmedi. Burnu tıkanık ve akıyor, öksürüğü de var. Serum fizyolojikle buhar yapıp vermeniz ve arada bir çekmeniz iyi bir başlangıç.
Bunun yanı sıra şu önerilerde bulunabilirim:
1. Odanın nem seviyesini kontrol edin: Nem seviyesini 40-60 arasında tutmak, bebeğinizin rahatlamasına yardımcı olabilir.
2. Sık sık emzirin veya sıvı verin: Anne sütü veya sıvı, burun mukusunu inceltmeye ve bağışıklığı desteklemeye yardımcı olur.
3. Bebeğinizin kafasını yüksekte tutun: Bebeğinizin kafasını hafif yüksekte tutmak, burun tıkanıklığını azaltabilir.
4. Buhar makinesi kullanın: Soğuk buhar makinesi, bebeğinizin nefes yollarını rahatlatabilir.
5. Doktor kontrolü: Bebeğinizin durumu uzun süredir devam ediyorsa, bir doktora göstermek iyi olabilir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Acillll 4 Aylık Grip Oldu Burnu Akıyor Tıkanıyor Ne Yapabilirim
2. Burun Tıkanıklığı Grip
3. Grip mi
Bunun yanı sıra şu önerilerde bulunabilirim:
1. Odanın nem seviyesini kontrol edin: Nem seviyesini 40-60 arasında tutmak, bebeğinizin rahatlamasına yardımcı olabilir.
2. Sık sık emzirin veya sıvı verin: Anne sütü veya sıvı, burun mukusunu inceltmeye ve bağışıklığı desteklemeye yardımcı olur.
3. Bebeğinizin kafasını yüksekte tutun: Bebeğinizin kafasını hafif yüksekte tutmak, burun tıkanıklığını azaltabilir.
4. Buhar makinesi kullanın: Soğuk buhar makinesi, bebeğinizin nefes yollarını rahatlatabilir.
5. Doktor kontrolü: Bebeğinizin durumu uzun süredir devam ediyorsa, bir doktora göstermek iyi olabilir.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Acillll 4 Aylık Grip Oldu Burnu Akıyor Tıkanıyor Ne Yapabilirim
2. Burun Tıkanıklığı Grip
3. Grip mi
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...