Nemlendirici Tercihi

80 görüntüleme
D

Damla

21 Kasım 2025 13:17
Merhabalar. Bebeğim 2 aylık. Yüzünde kuruluk var. Doktorumuz bioderma abcderm, laroche lipikar veya mustela stelatopia kullanabileceğimizi söyledi. Bebeğimij elleri sürekli yüzünde. Ve bazende ağzında. Benim endişem kremi elleriyle ağzına taşıması. İnternette araştırdım. Sanırım en temiz içeriklisi mustela. Yine de size de sormak istiyorum. Bu dönemlerde bebeklerinizin yüz bölgesi için kullandığınız nemlendirici nedir?Elleriyle kremi ağzına taşıyor mu? Gece yatarken eldiven takıp sürsem nasıl olur?
B

Buket ..

21 Kasım 2025 13:27
Ben ilk zamanlarda organik Hindistan cevizi yağını çok çok çok az sürüyordum kuruyan yerlerine 1-2 saat sonra da cildini tıkamasın diye su ve pamukla temizliyordum herhangi bir sorunla karşılaşmadım
A

Ayla K.

21 Kasım 2025 13:48
Merhaba ben 2. Ayından beridir oğlumun yüzüne vücuduna ellerine her yerine ecowell organik bebek losyonu kullanıyorum ve çok memnunum şuan 4.5 aylık hala da aynısını kullanıyoruz
B

Berna Ö.

21 Kasım 2025 14:01
Benim bebeğimin cildide atopik beyaz ten ve hassas ciltti o yüzden araştırarak en temizi Mustela olduğunu gördüm ve kullanmaya başladım herhangi bir alerji vs olmadı gayet memnunuz
Fatma A. U.

Fatma A. U.

21 Kasım 2025 14:54
Bendeilk zamanlarda mustela kullandım şimdi Bioderma kullanıyorım
F

Fatma Y.

21 Kasım 2025 15:28
Mamaaura bar yenilebilir içerikli ben doğduğundan beri onu kullanıyorum
S

Sevda D.

21 Kasım 2025 15:35
Ben mustela kullanıyorum hiçbir yan etki olmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir