Nemlendirici Atopik Egzama

156 görüntüleme
A

Aycan

13 Eylül 2025 07:08
Anneler merhaba bebeğimin cildi aşırı kuru bioaderma atoderm kullanıyoruz sanırım yeterli gelmiyor kullanıp memnun kaldığınız güzel doğal bir nemlendirici varsa paylaşır mısınız rica etsem, teşekkürler şimdiden ❤️
F

Fatma Ç.

13 Eylül 2025 07:26
la roche posay lipikar baume gün içerisinde 3 kere falan kullanabilirsiniz dedi doktor bizde de ciddi kuruluk egzama da oluyordu hatta bu çok iyi geldi mutlaka tavsiye ederim ❤️
A

Aydan Y.

13 Eylül 2025 08:10
Bizim doktorumuz excipial lipo vermişti, bayağı yağlı bir yapısı var faydasını gördük.
Gizem K.

Gizem K.

13 Eylül 2025 08:21
Bizim doktorumuz da mustela verdi atopik cilt yapısı olduğu için kaşlarında egzaması var sürdüğümde rahatlatıyor
N

Nurhan A.

13 Eylül 2025 09:02
Lipo excipal verdi faydasını gördük ama içerik nasıl bilmiyorum
A

Aycan

15 Eylül 2025 03:33
Çok teşekkür ederim hepinize Dr a gittik beyaz vazelin al atoderme takviye olarak kullan dedi ama bi yerde vazelin kullanılmadığını görmüştüm kafam karıştı krem denerim büyük ihtimalle
U

Uzman E. T. K. ..

16 Eylül 2025 18:10
Bioderma, Bepanthol vücut için olanı ve mustela kullanıyorum çocuğumda günde üç kere bu kremleri dönüşümlü sürüyorum beyaz vazelin aşırı kuruma ve kızarma da etkili sürekli kullanmıyoruz
A

Aycan

16 Eylül 2025 18:26
Teşekkür ederim tugba hanım , konu ile alakasız ama ebe olduğunuz için fikrinizi almak istiyorum bugün eşimle görüntülü konuşurken telefon elimden bebeğimin şakak kısmına düştü morluk kusma vs yok ama yinede kemikte bi kırılma olur mu bi hasar vermiş miyimdir acaba diye düşünüyorum öğlen bir gibi oldu 🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️
B

Betül E.

16 Eylül 2025 18:29
Banyo yaptıktan sonra 3 dakika içerisinde nemlendiricisini sürün vücuduna o zaman emiyor bize çok iyi geldi
I

Irem D. A.

20 Eylül 2025 15:51
merhaba biz de mustela stelatopia yüz ve göz çevresine sürülen nemlendiriciyi kullanıyoruz sadece ve çok memnunum sıkıntımız kalmadı onu sürdüğümüzden beri 🙏🏻
Ö

Özlem D. ..

20 Eylül 2025 15:53
Merhaba, doa kozmetik atp serisi sabun ve nemlendirici tavsiye ederim ben de
A

Aycan

20 Eylül 2025 16:10
Doa
kozmetiğin içeriğinin iyi olduğunu duymuştum bütün ürünleri öyle mi acaba ?
A

Aycan

20 Eylül 2025 16:11
Teşekkür ederim Dilara hanım 🦋
Ayşegül A.

Ayşegül A.

22 Eylül 2025 08:26
İrem hanım bize de doktorumuz mustela önerdi.tüm vücut olarak nemlendiricisi hangisi acaba onun.yüz için ayrı vücut için ayrı mı.hepsi bi arada atopik olarak var mı mustelanın.bizim bacaklarımızda vücudunda var şuan ama yüzünde de kuruluk başladı.
Ş

Şifa ..

22 Eylül 2025 12:48
Sizin bebeğinizde faydası olur mu bilmiyorum ama ben faydasını gördüm denemek isterseniz diye belki size de çaresi olur diye paylaşmak isterim. Doğal Hindistan cevizi yağı sarı kantaron yağı ve kendi sütümden oluşan bi krem hazırlayıp buz dolabında muhafaza ettim ve günde bi kere kullanıyorum hem doğal hemde nemlendirmesi çok güzel oluyor.
Ş

Şifa ..

22 Eylül 2025 12:55
Tabi bu yazdıklarıma da bebeğinizin alerjisi olmaması gerekiyor dediğim gibi bebekten bebeğe değişebilir benim ki sadece ufak bi tavsiye.
A

Aycan

22 Eylül 2025 19:34
Denemek isterim gerçekten ama yağlar kıllanma falan yapar mı acaba 🤔 birde sarı yok ama kırmızı kantaron var
Ş

Şifa ..

23 Eylül 2025 05:36
Hindistan cevizinin yapacağını düşünmüyorum sarı kantaron yağını da araştırmak gerekir açıkçası ben ona pek takılmadım yaklaşık bir aydan fazladır da kullanıyorum şu an bi kıllanma söz konusu değil ama ilerde okur mu bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir