Nefret Eder Gibi Davranma, Görünce Bağırarak Ağlama. Bunu Yaşayan Var mı?
631 görüntüleme
A
Ayşe Ş. N.
13 Ağustos 2026 02:00
Merhaba, çok ama çok üzgünüm. Gündüz neşeyle, gülücüklerle oyunlar oynadığım bebeğim, gece oldu yine beni istemiyor, babası kadrajından çıkar çıkmaz kıyameti koparıyor, itiyor beni, babasına verince susuyor. Hiçbir sorunumuz yokken neden geceleri benden nefret eder gibi davranıyor?
E
Esma T.
13 Ağustos 2026 04:58
Babasını sadece gece görüyo olabilir ilgi beklediği için bunu yapıyodur belki
B
Birşen G. S.
13 Ağustos 2026 13:06
Merhaba , benim bebeğim 15 aylık bende de aynı sorun var fakat benim eşim şu an izinde gündüzde babasıyla , asla bana pas vermiyor beni görmğyor babası yokken benimle iyi fakat baba gelince ben düşmanmışım gibi. Ben uyutamıyorum yemek yediremiyorum. Hep babası yapıyor , bende iyi değilim yemek yiyemiyorum artık üzüntüden. Ben babası o annesi gibi. Belki bir dönem olabilir inşallah öyledir yoksa böyle fevam ederse ben dayanamam bu duruma
A
Ayşe Ş. N.
13 Ağustos 2026 18:16
Merhabalar, öncelikle beni ancak siz anlayabilirsiniz Birşen hanım, çok üzüldüm sizin için de, inşallah bebeklerimizin bu durumu yoluna girer, Rabbim sevgi verir, belki bir geçiş dönemi ise inşallah çabuk geçer. Yalnız olmadığınızı bilin, geçecek inanıyorum. Müsterih olun.
A
Ayşe Ş. N.
13 Ağustos 2026 18:18
Hayır Esma hanım öyle olsa tesellim olurdu, haftasonu genellikle hep beraberiz ancak yine böyle oluyor, bilmiyorum. Umutluyum geçecek inşallah
B
Birşen G. S.
13 Ağustos 2026 18:35
Ayşe hanım inşallah benim iki haftadır böyle artık sireç olmaktan çıktı diye düşünmeye başladım.
A
Ayşe Ş. N.
16 Ağustos 2026 20:52
Ayşe hanım inşallah benim iki haftadır böyle artık sireç olmaktan çıktı diye düşünmeye başladım.
B
Birşen G. S.
18 Ağustos 2026 21:38
Evet ben o kadar iyi anlıyorum ki sizi Birşen hanım, bir haftayı geçti 10 gün oldu hâlâ böyle, yapmadığım yağcılık kalmıyor, sonra yine beni itip ağlayınca ve babası alıp susunca elimde olmadan bebeğe gönül koyar oldum, boğazım düğümleniyor, dua ediyorum inşallah geçer inşallah. 爐凉
İşe başlayavak nasıl olacak bilemiyorum
A
Ayşe Ş. N.
18 Ağustos 2026 21:58
Ben ümidimi kaybettim, ağladım bugün, o kadar yani! Saatlerce bak, besle, uyut, oyna, akşam oldu kıyamet baba da baba...Benim eşim de sanırım bana da üzüldüğü için ya ne alakası var, bebek o ne anlar diyordu, ona gidince anında susunca bugün hiçbir şey diyemedi. Yani babası da çok ilgili, hep görüyor onu da, beni niye itiyor o zaman, Rabbim sevgi bağımızı yeniden kurmayı nasip etsin, gerçekten kalbim acıyor. İnşallah geçecek demekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor, böyle devam ederse kendim psikolojik destek almayı düşünüyorum.
B
Birşen G. S.
26 Ağustos 2026 09:34
Ben ümidimi kaybettim, ağladım bugün, o kadar yani! Saatlerce bak, besle, uyut, oyna, akşam oldu kıyamet baba da baba...Benim eşim de sanırım bana da üzüldüğü için ya ne alakası var, bebek o ne anlar diyordu, ona gidince anında susunca bugün hiçbir şey diyemedi. Yani babası da çok ilgili, hep görüyor onu da, beni niye itiyor o zaman, Rabbim sevgi bağımızı yeniden kurmayı nasip etsin, gerçekten kalbim acıyor. İnşallah geçecek demekten başka elimden hiçbir şey gelmiyor, böyle devam ederse kendim psikolojik destek almayı düşünüyorum.
E
Ebru T.
31 Ağustos 2026 23:23
Benim kızımda 3.5 yaşında biryere gittiğimizde asla beni görmüyor mesela ablama gittiğimizde orda hep ablamla ilgileniyordu ne isterse ona söylüyordu ben birşey diyordum beni takmıyordu bile hala öyle hiç birşeyim önüne geçemiyoruZ
A
Ayşe Ş. N.
31 Ağustos 2026 23:43
Kusura bakmayın yeni gördüm, kısmen aynı. Adem Güneş hocanın bağlanma videolarını izledim ve acaba güvenli bağlanmayı babayla mı yaptı diye düşündüm. Bir kaç gün gece ağlasa da rica ettim eşinden ve hep kendim ilgilendim, çok şefkatli davranıp hiç stres yapmamaya gayret ettim ve sanki biraz daha iyi, yaklaştı bana. Yine gece bana gelmek istemiyor, baba diye ağlıyor, eşim gelince sakinleşiyor ama en azından beni itmiyor. Önceden bağırarak beni itiyordu, istemiyordu. Öyle ki odadan çıkmak zorunda kalıyordum. Bu kadarına sevinir oldum. Kıyamam! Bu söylediğiniz çok acı ve inanın anlayabiliyorum, çok canınız acıyor ama sabırlı ve ümitli olun, stres ve üzüntü de bebişlere geçiyormuş. Sağlıklı olsunlar da inşallah, geçer umarım ki!
A
Ayşe Ş. N.
31 Ağustos 2026 23:46
Ebru hanım, o acıyı bilen biri olarak çok üzüldüm, inşallah yavrularımız bize kalplerini tekrar açarlar, bilmeden onları üzdüysek bizi affederler. Enn sevdikleri oluruz inşallah 爐
Yükleniyor...