Nefessiz Kalma

97 görüntüleme
K

Kübra G.

25 Şubat 2026 00:02
18 aylık oğlum bugün ilk defa ağlarken nefessiz kaldı ve ağız çevresi burnu falan morardı aşırı endişelendim 30 sn falan sürmüştür normale dönmesi daha önce hiç başımıza gelmemişti endişelenmeli miyim altında başka bir hastalık vs yatıyor olabilir mi ? O durumda çok panik oldum ne yapmalıyım ? Gözlerini kapatıp ağlamaya başlarsa hiçbir şeyi duymayan bir çocuk ne desem sakinleşmedi
D

Duygu Y.

25 Şubat 2026 00:22
Katılma nöbeti deniyor buna kübra hanım internetten araştırabilirsiniz. Benim oğlum 25 günlükken olmaya başladı şuan dört aylık ara ara oluyor yüzüne üfleyince kendine geliyor. İlk bizde çok korktuk. Hatta kardiyolijiye yönlendirdiler bir sağlık problemi yok. Bebeklerde bu oluyormuş bazıları erken bazıları geç başlıyormuş. Herhangi bir sağlık problemi değil bu durum yalnız nefesini uzun süre kesmesine izin vermeyin. Katılma nöbeti geçiriyorsa ya sebepsiz yapıyordur yada mutlaka sevmediği birşeyler olmuştur. Uykusunu alamamışsa acıkmışsa canı yanmışsada olur. Bu durumda sizi duymaz çocul susana kadarda maleaef siz susturamazsınız ama yinede pasif kalmayın derim. Beklemenizi söyleyebilir doktorlar ama ben katılmıyorum bu duruma. Sakin kalıın ve geçici bir durum olduğunu unutmayın en kısa süredede geçer inşallah .
K

Kübra G.

25 Şubat 2026 06:07

Duygu Yüceer

Katılma nöbeti deniyor buna kübra hanım internetten araştırabilirsiniz. Benim oğlum 25 günlükken olmaya başladı şuan dört aylık ara ara oluyor yüzüne üfleyince kendine geliyor. İlk bizde çok korktuk. Hatta kardiyolijiye yönlendirdiler bir sağlık problemi yok. Bebeklerde bu oluyormuş bazıları erken bazıları geç başlıyormuş. Herhangi bir sağlık problemi değil bu durum yalnız nefesini uzun süre kesmesine izin vermeyin. Katılma nöbeti geçiriyorsa ya sebepsiz yapıyordur yada mutlaka sevmediği birşeyler olmuştur. Uykusunu alamamışsa acıkmışsa canı yanmışsada olur. Bu durumda sizi duymaz çocul susana kadarda maleaef siz susturamazsınız ama yinede pasif kalmayın derim. Beklemenizi söyleyebilir doktorlar ama ben katılmıyorum bu duruma. Sakin kalıın ve geçici bir durum olduğunu unutmayın en kısa süredede geçer inşallah .

Çok teşekkür ederim 🌸
D

Duygu Y.

25 Şubat 2026 11:29

Kübra G.

Çok teşekkür ederim 🌸

Rica ederim kübra hanım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir