Nefes Alırken Çıkardığı Ses
106 görüntüleme
Z
Zeren ..
10 Aralık 2025 04:55
Bebeğim sekiz ay 15 günlük bazen nefes alırken astım hastaları nefes almakta zorlanırken çıkarttıkları ses gibi bir ses çıkartıyor kucağıma aldığımda bir şeye odaklandı heyecanlandığında gün içinde birkaç saniye böyle nefes alıyor doktorumuza söylediğimde kalp doktoruna yönlendirdi kalbine küçük lelik çıktı ama bunla alakalı olmadığını her Bebek’te olabileceğini söyledi göğüs doktoruna yönlendirdi o da bir şey bulamadı cihazı burnundan içeri girilmesi gerektiğini söyledi ama biz buna cesaret edemedik bebeğim çok küçük olduğu için kilosu ve gelişim yerinde olduğu için çok umursamamıştım geçerdi doktorumuz ama hala geçmedi böyle bir durum karşısında ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok tedirgin oluyorum artık
Ş
Şeyma Ö.
10 Aralık 2025 06:02
Merhaba benim bebeğim 2 aylık doğduğundan beri o ses var laringomalazi teşhisi kondu burundan kamerayla bakılması gerekiyo bi tedavisi yok kendiliğinden geçiyomuş ama yine de bi baktırsanız iyi olur en azından ne olduğunu bilirsiniz inşallah öyle değildir geçmiş olsun
Z
Zeren ..
19 Aralık 2025 12:38
Teşekkür ederim en yakın zamanda götüreceğim çocuk kulak burun mu bakıyor buna öyle bir bölüm var mı yoksa herhangi bir kulak burun mu bakıyor
Ş
Şeyma Ö.
24 Aralık 2025 22:10
Normal kbb de bakıyor çocuk kbb olması şart değil