Nefes alıp verme

71 görüntüleme
M

Mulla G.

2 Haziran 2025 18:54
İyi günler bebeğim prematüre kronolojik 7 aylık düzeltilmiş 5.5 bebegim iki ay önce gribal enfeksiyon geçirdi antibiyotik kullanmak zorunda kaldık hastalıktan sonra nefes alış verişlerinde hızlanma sezdim daha öncesinde böyle bi durum sezmemiştim. sürekli hızlı nefes alıp veriyor.Hareket halinde nefes sayısı 60 70 lere çıkıyor uyku halinde 45-50 oluyor bu normal mi?
S

Selbi Ç.

4 Haziran 2025 02:08
Geçmiş olsun bizde 55 günlükken Bronşiolit geçirdi ve 5 gün hastanede kaldık nefes darlığı hiriltisi ve öksürüğü vardi hiriltisinin geçmesi 1-1.5 ayı buldu nefesi ara ara dediğiniz gibi hizlaniyodu ama derin uykuya dalınca normale dönüyodu doktorumuz normal dedi ama ben uyku halinde hiriltisi vs olunca direk serum suyu ve aspiratör ile burnunu temizliyorum ve hiriltisi gecene kadarda hava tuttum hep şimdi 4 aylik hiriltisi olunca serum suyu ile yada içine bi kaç damla ilaçla buhar tutuyorum rahatlatiyo
M

Mulla G.

4 Haziran 2025 17:03
Aslında bizde hırıltı yok ama nefes alış verişleri sıklaşınca bu ayda bi bebeğin nefes alış veriş sayısı kaç onu merak ettim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir