Nefes Alamıyor
125 görüntüleme

Emine D.
8 Kasım 2025 06:28
Arkadaşlar çocugumun burnu tıkanıyor özellikle geceleri ve uyurken petekleri açtık ondanmı kaynaklı bilmiyor burnunu yıkadım ama yine geçmiyor ne yapmam gerekiyor 4 ay 21 günlük
H
Hümeyra T.
8 Kasım 2025 06:41
Peteklerden dolayı nem yok hem sıcaklık hem nemi gösteren bir termometre hem de buhar makinesi işinizi kolaylaştıracaktır. Nem 45-60 arası ideali 55sıcaklık 21-22 olacak söglenir
E
Elif N.
8 Kasım 2025 06:45
Osman hoca hava nemlendirici alınmasını öneriyor ama bütçem yetmediği için kapla su koyuyorum. Tıkalı olduğu zamanlarda da sürekli temizliyorum.

Emine D.
8 Kasım 2025 06:46
Kaba koydugunuz su işe yarıyormu bide nereye koyuyorsunuz şuan bende alamam onu deniyim en azından
E
Elif Ü. ..
8 Kasım 2025 07:00
Bende çaydanlığı kaynatıp kapağını hafif açık bırakıp komodin koyuyorum gece sık sık uyandıgm için tekrar ısıtıyorm
T
Tuğba B. ..
8 Kasım 2025 07:31
Bir kaba buz koyup odanın her hangibir yerinde dursun.eridikçe buhar oluşur

Hatice C.
8 Kasım 2025 07:45
Peteklere ıslak havlu koyup o şekilde nem oluşturmaya çalışıyorum Petek sulugu aldım en uygunu oydu ama çok bi faydasını göremedim kısıkta yakili belki o yüzden fayda etmiyor çok soğuklarda anliyacagim işe yarar olup olmadığını kurudukca havlu koymakta iş görüyor fikir olsun diye paylaşayım istedim ✨

Emine D.
8 Kasım 2025 07:45
Bugün havluyu denicem teşekkürler
Ç
Çağla Y.
8 Kasım 2025 08:30
Sadece bebeğin uyuduğu odanın peteğini kapalı tutuyorum diğer odaların açık gun içerisinde sürekli evi havalandırıyorum ve uyumadan önce koridorda ki petege ıslak havlu koyuyorum kullandiğımız su kapları bende de ise yaramadı havlu daha iyi bir de gece uykusuna geçirmeden önce 2 3 dakika serum suyuyla buhar veriyorum 2 3 günde bir. Şuan tıkanıklık problemi yok şükür

Emine D.
8 Kasım 2025 08:50
Nebülizatör makinanızın markası nedir acaba
İ
İ.E.
8 Kasım 2025 08:57
Petekleraciksa hava kurulugundan olabilir. 1 nem ve sicaklik olcer almanizi tavsiye ederim. Neden oluyor acaba sorularinin cogunu yanitlar. 2 kisa vadede peteklere islak havlu veya su dolu kap koyabilirsiniz ama islak ve sicak ortam hizli bakteri uretir. Uzun vadede nemlendirici cihazlardan oneririm. Cok imakniniz yoksa buyuk birseye gerek yok. Yattigi odayi nemlendirecek kadar boyutta uygun birsey kullanilabilir.
Burun yikama ve nebulizatorle buhar vermek burun tikanikligi icin en iyi tedavi. Banyoda buhar banyosu da yaptirabilirsiniz mukuslar yumusar.
Burun yikama ve nebulizatorle buhar vermek burun tikanikligi icin en iyi tedavi. Banyoda buhar banyosu da yaptirabilirsiniz mukuslar yumusar.
Ç
Çağla Y.
11 Kasım 2025 00:00
Direct nexus çok memnunum hem taşınabilir hemde şarjı çok uzun süre gidiyor.