Nee Olurrr Yardımm
197 görüntüleme
G
Gizem V.
8 Ocak 2026 20:16
Bebeğim şuan 11 ay 21 günlük ve uzun zamandır saat 20.00da uyur taş çatlasa 20.30da uyurdu başkasının evinde uyumuyor tabi buna anneanne ve babaannesi de dahil sadece evimizde kimse yokken uyuyor ayağımda salladığım zamanlar uykuya geçmesi 10 dakika falandı su 1 haftadır falan sallanmak istemiyor ve kendi kendine uyumak istiyor ama Buda yatakta dön dön dön 1.5 saati buluyor ben arada sallanmaya çalışıyorum uykuya geçsin diye ağlıyor bırakıyorum yine aynı şekilde böyle bi durum yaşayan var mı yaşadıysanız nasıl geçti ne olur yardım edin çünkü ben uyutmakta çok zorluk çekiyorum sadece yanına uzanıyorum ve sürekli dönüyor yapabilecek bi şeyim kalmadı desteksiz uyumak istiyor farkındayım ama neden bu kadar uzun sürüyor

İlsu O. K.
8 Ocak 2026 20:36
@Fatma Uygur hanım görürse belki dönüş yapar size 🙏🏻🌸

Fatma U.
Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog
8 Ocak 2026 20:43
Merhabalar, desteksiz uykuda uzun uyuma süreleri olması kendini sakinleştirip uyutmaya çalışmasından a kaynaklanıyor olabilir. Veyayataga uyku için erken geçiyor olabilirsiniz
G
Gizem V.
8 Ocak 2026 20:46
Merhaba teşekkür ederim cevaplandığınız için zaten şuan tek uyku yapıyor ve uyku saati 13.00 15.30 arası fazlasını uyutmuyorum ki gece uykusuna geçişi kolay olsun diye saat 20.30da en geç yatağa geçmiş oluyoruz hep aynı rutinleri uyguluyoruz ama kendi uyumak istiyor destekli uyuyordu bu zamana kadar kendi uyumak istediği için mi bu kadar uzun sürüyor acaba