Neden Kilo Almıyor Bağırsak Problemimi ?

139 görüntüleme
Z

Zozan Z.

31 Temmuz 2025 19:37
Erkek Bebeğim 11 ay 25 günlük doğum kilosu 3.100 güncel kilo 8.100 gram 75 cm bebeğim aşırı hareketli ve ek gıdayı reddediyor yinede vermeye çalışıyorum emzirmiyorum ilk 4 ay emzirebildim günde 450 ml süt ve 3 defa ek gıda veriyorum lakin kilo alımımında artış yok iştahsız bir bebek hep böyle idi mamayı da içmek istemez güncel kilosu 8 kilo ise oda zorla pes etmeden sabırla bu kiloda yoksa daha düşük olurdu şuan diş çıkarma evresinde iki dişi çıktı hastaneye defalarca gitim uzman takibinde ilerledim hep tüm değerleri normal ama kilo alımı yok sebebi ne olabilir bağırsakla ilgili olabilir mi bebeğim günde 3 kez kaka yapar.
D

Dilan Ö.

31 Temmuz 2025 19:40
Evet aynı sorun bizdede var metabolizması hızlı dendi bize çok kaka yapan bebek kilo almazmış ve bina yapılabilecek bisey yok benim bebeğim 16 aylık hala günde 3 kez bazen 5 kez bile yapıyor alıştım artık bosverdim ne yedirsem çıkarıyor ben üzerime düşeni yapım de annelik vicdanın rahat olsun o çıkarıyorsa çıkarsın dedim bosverdim bi ara baya takılmıştım bende
G

Gözdeelif

31 Temmuz 2025 19:54
8 aylık bebeğim çok sık kaka yapıyor 8-10 kez
D

Damla Ç.

31 Temmuz 2025 20:08
8 ayligiz 3-4 gunde kaka yapmasina ragmen benimkide kilo almiyor. Ek gida reddide yasiyoruz
Z

Zozan Z.

31 Temmuz 2025 20:48
8 aylık bebek ağırlıklı mama alıyorsa ve ishal değilse normal diye biliyorum gözde
Z

Zozan Z.

31 Temmuz 2025 20:52
Damla kabızlık için kayısı türlü meyve püreleri deneyebilirsiniz . Sağlıkçıyım bende her zaman uzman takibiyle de ilerledimm . bazı şeyler olmayınca olmuyor inanın o kadar yoruldum ki bazen o tabaklarla oturup sinirden ağlarım. Ben çok takıntılı bir insanım her şeye özen gösteririm en iyisini isterim ama bazı şeyler gerçekten düzelmiyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir