Nebülizatör
129 görüntüleme

Ezgi M. ..
2 Şubat 2026 15:55
Merhabalar nebülizatör almayı düşünüyorum ama faydası var mı kullanan varsa bilgi verebilir misiniz hasta olduğu zaman öksürüğe falan iyi geliyor mu 1 yaşına girmeden Bikaç gün önce hastalandı öksürük burun akıntısı hırltı şeklinde Bikaç gün sadece emzirerek geçmesini bekledim 1 gece ateşi oldu calpol verdim ama sağlık ocağına gitmek zorunda kaldım orası da antibiyotik verdi mecbur kullandım ama hala biraz öksürüğü var geçmek üzere ama yine de diğer hastalıkları için fayda sağlar mı teşekkür ederim şimdiden
A
Ayşegül Ü.
2 Şubat 2026 16:23
Elbette, özellikle balgamlı öksürüğü olduğunda balgamı yumuşatır böylece bebek balgamını atabilir. Ciğerlerine inmeden kurtarmış olursunuz. Her bebekli evde olması gereken bir alet. Ben hamileyken almıştım omron markasınınkini. Osman hoca önermişti. Dışı da kedi şeklinde. Bebeğim 5 aylıkken kullandım ve kedili olduğu için dikkatini çekti. Havayı verirken onunla ilgilendi. 4-5 yaşında bile lazım olacak.

Ezgi M. ..
2 Şubat 2026 16:24
Ya bende bakayım olmazsa evet balgamlı öksürüktü ve dediğim gibi atlattı gibi ama hala var teşekkür ederim

Damla B.
2 Şubat 2026 17:27
İlk kez bu ay hastalandı 8 aylık. Doktorumuz bir tane ev tipi almamızı önerdi bundan sonra lazım olacak diye. Kanz markasının aldık ve çok memnun kaldık. Balgamı yumuşatıyor ve öksürürken atıyor onu rahatlıyor çocuk

Betül E.
2 Şubat 2026 17:51
Biz neredeyse yeni doğduğu zamandan beri kullanıyoruz ve çok faydasını gördük

Ezgi M. ..
2 Şubat 2026 18:03
Biz neredeyse yeni doğduğu zamandan beri kullanıyoruz ve çok faydasını gördük

Ezgi M. ..
2 Şubat 2026 18:04
İlk kez bu ay hastalandı 8 aylık. Doktorumuz bir tane ev tipi almamızı önerdi bundan sonra lazım olacak diye. Kanz markasının aldık ve çok memnun kaldık. Balgamı yumuşatıyor ve öksürürken atıyor onu rahatlıyor çocuk

Betül E.
2 Şubat 2026 18:09
Siz hangi markayı kullanıyorsunuz

Ezgi M. ..
2 Şubat 2026 18:33
respirox diye bir markanın küçük şarjlı taşınabilir olanını aldım komik bir fiyata 500 falandı sanırım ama bize yeterli oldu

Betül E.
2 Şubat 2026 18:35
Çok teşekkür ederim ☺️