Ne Zaman Kendi Uyuyacak?
170 görüntüleme

Melis G.
5 Mayıs 2026 11:07
Arkadaşlar 1 yaşında oğlum var 2 gündüz uykusu yapıyor ama kucağımda sallanmadan asla uyumuyor artık taşıyamıyorum kollarım ağrıyor ne zaman kendi başına uyuyacak bu çocuk ne yapacağım delireceğim gerçekten. Sadece gece uykusuna sallamadan geçiyor birlikte yatağa yatıyoruz 20–25 dakika sonra uyuyor ama gündüz mümkün değil sallanmadan uyumuyor ve işin kötüsü sadece benim kucağımda sallanarak uyuyor gündüz uykusunu benden başka kimse yaptıramıyor kafayı yiyeceğim.
E
Esra B. B.
Premium Üye
5 Mayıs 2026 11:25
Gunduzleri uyku saatine yakin yatsga gecseniz biraz kitap biraz sarilma opme falan belki yataga oncesinde gecerseniz o da uyur...

Melis G.
5 Mayıs 2026 11:38
Maalesef öyle bir vaktim yok ben gazeteciyim, evden calisiyorum.
S
Sude G.
5 Mayıs 2026 13:02
Salıncak alsanız onda sallayarak uyutsanız daha iyi olur hem yorulmazsınız
F
Fidan A.
5 Mayıs 2026 14:06
Benim oğlum 1 yaş yarıma kadar öyle uyudu. Gücüm yetmiyordu, çok da zayıflamışdım, sinirden ağaladığım günleri hatırlıyorum(( gücüm yetmediğinden bir koldan diğerine geçiriyordum, bu kendisini rahatsız etdiyinden yatağında uyumayı kabul etdi, amma elimi tutmak şartıyla, öyle razı saldım, burda uyu, anne ellerinden tutsun, yavaşca sallıyordum, ama gec uykuya dalıyordu. Sonra yavaş-yavaş masal anlatarak uyutmaya çalışdım, sonra telefonda sesli ninniler ve masallar koydum (sadece sesini dinliyordu), öyle öyle alışdı. Şuan 8 yaşında, hala masal dinleyerek uyumak istiyor ve hala annee yanımda kal diyor))))

Melis G.
5 Mayıs 2026 16:08
Salıncağı da hamağı da her şeyi var asla uykusu varken bindirmiyor bile

Melis G.
5 Mayıs 2026 16:08
Ben de yanına yatıyorum sarılarak belki uyur diye o da yok. Bu ara kucakta da o kadar uzun sürede uyuyor ki kollarım uyuşuyor düşüreceğim diye ağlıyorum sallarken bi yandan da.
Yükleniyor...