Ne Zaman Başlanmalı

105 görüntüleme
H

Hilal

1 Mayıs 2026 17:52
Kızım 5 ay 2 günlük tadımlara başlamalı mıyım? Sizler ne zaman başladınız? Doktorum 6. Ayı bekle dedi ama ara sıra yoğurt veriyorum bir çay kaşığı ve çok seviyor yemek istiyor.
Afranur K.

Afranur K.

1 Mayıs 2026 18:08
Biz 5 ay 20 günlükken başladık, oturması yemeğe istekli olması haricinde doktorumuz bağırsak gelişiminin de önemki olduğunu erken başlamanın mantıklı olmayacağını belirtmişti.

Erken dönemde , doktor önerisi hariç, ek gıdaya başlanması durumunda ilerleyen dönemde gıda reddi ile de karşılaşılıyormuş. Bunu da Osman bey bir soru cevapta söylemişti. Benim kızm da inanılmaz istekliydi ama ben de 6. Aya kadar beklemek için çok direndim.
H

Hilal

1 Mayıs 2026 18:09
Afranur Keskin
Biz 5 ay 20 günlükken başladık, oturması yemeğe istekli olması haricinde doktorumuz bağırsak gelişiminin de önemki olduğunu erken başlamanın mantıklı olmayacağını belirtmişti.

Erken dönemde , doktor önerisi hariç, ek gıdaya başlanması durumunda ilerleyen dönemde gıda reddi ile de karşılaşılıyormuş. Bunu da Osman bey bir soru cevapta söylemişti. Benim kızm da inanılmaz istekliydi ama ben de 6. Aya kadar beklemek için çok direndim.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Ben de bekleyeyim o zaman
T

Tuğba B. ..

1 Mayıs 2026 19:03
Tam 6aylıkken başladım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir