Ne Yedirsem Derdi
160 görüntüleme
B
Bahar T.
6 Aralık 2025 06:30
Bebeğim8.5 aylık her gün ne yedireceğimi bulamıyorum dengeli olsun diye çok uğraşıyorum
B
Bahar T.
6 Aralık 2025 07:51
Çok teşekkürler ilsu hanım çok dengeli olmuş gayet güzel çeşitlendirmişsiniz benim bebekler ikiz oluncadamak tatları ikisininde uymadığı olunca biraz zor oluyor zamanla oturur artık

Gözde Y.
6 Aralık 2025 09:00
Benim kızım daha yeni 1 yaşına bastı ama yine ne yediriyim diye düşünüyorum bazen istiyor bazen yemiyor çok zor oluyor sebze püreleri meyveler çorba çeşitleri vs ama farklı bişiler eklemek istiyorum ama çalışan anneyim çok zor oluyor

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
6 Aralık 2025 09:18
Merhaba; her annenin en büyük derdi ya yetersiz besliyorsam, başka neler yapabilirim, hangi özleri hangi ürünleri kullansam daha faydalı olur? gibi düşünceler. Küçük tüyolarla içinizi rahatlatmaya geldim. Öncelikle sosyal medyadan giriş yapayım, biliyorum önünüze bir sürü tarif farklı deneyimler farklı tariflerin olabileceği tabaklar çıkıyor fakat emin olun o tabakların hepsi yenmiyor ya da sürdürülebilir değil. Bebeklerimizin bir damak tadı oluşsun istiyoruz nasıl ki bizlerin damak tadı kendi aile düzenimiz de kendi sofralarmızda oluştuysa onlarınki de öyle oluşacak Yani bu ne demek oluyor? Bebekleriniz de size benzer şekilde beslenecek. Tabağınızda et, yumurta, peynir  gibi bir protein kaynağı ceviz zeytinyagı avokado gibi bir yağ kaynağı ve bulgur, yulaf, sebze gibi kompleks karbonhidratlardan olacak. Bunları böyle yazdigimda size daha karmaşık gelebilir ama etli bir sebze yemeği de bu tabağa karşılayabilir. Bebeklerde oranlara çok dikkat edemiyoruz çünkü istedikleri kadar yiyorlar. Bu sebeple içiniz rahat olsun bugünlerin bir daha gelmeyeceğini düşün zamanınızı keyifli geçirmeye çalışın.  en büyük korkumuz tatlı şekerleme çikolatalar olsun🌺
Ö
Özge A. ..
10 Aralık 2025 16:47
Selamlar1 yaşındasabahkahvaltısıne verebilirim.ya yumurta peynir yemiyor sadece salatalık yiyo