Ne Yaşıyorum
272 görüntüleme
A
Ayşegül S.
26 Şubat 2026 07:08
Bebeğim 6 ay 10 günlük oldu önceden de uykuları kötüydü ama yaklaşık olarak 1.5 aydır saat başı kalkıyor geri yatması beni saatlerce uğraştırıyor artık uykusuzluktan kafayı yeme noktasına geldim emziriyorum altını değiştiriyorum gazini çıkarıyorum ne yapıyorsam yine saat başı bu durumu yaşayan var mı
S
Selin E.
26 Şubat 2026 07:16
5 aylık olacağız. 3.5 aydan beri aynı şekilde.
A
Ayşegül S.
26 Şubat 2026 07:23
5 aylık olacağız. 3.5 aydan beri aynı şekilde.
S
Selin E.
26 Şubat 2026 07:26
Aynı şekilde bende tükendim sizi çok iyi anlıyorum. Yorgunluktan hastalanmaya başladım ve bakım veremez oldum. Her gün dua ediyorum bişeyler düzelsin diye. Allah güç kuvvet versin hepimize.
A
Ayşegül S.
26 Şubat 2026 07:28
Aynı şekilde bende tükendim sizi çok iyi anlıyorum. Yorgunluktan hastalanmaya başladım ve bakım veremez oldum. Her gün dua ediyorum bişeyler düzelsin diye. Allah güç kuvvet versin hepimize.
D
Dilek E.
26 Şubat 2026 08:35
Benim ilk kızım böyleydı sürekli aglardı kesintisiz bırkaç saat sürerdı ağlama nöbetleri uyumazdı kolik bebek olduğunu anladım rahatlatıcı şeyler bulmak için çok çabalamak gerekıyor belkı bir müzik belkı bir masaj deneye deneye iyi gelen şeyi bu degısıyor hergün sürekli büyüdükçe kayboluyor..

Elif T. A.
26 Şubat 2026 09:23
Merhaba, size gönülen sarılıyorum 😔 uyku problemi olan bir bebek annesi olmak inanılmaz yıpratıcı olduğunu , bunu anca yaşayınca anlaşıldığı düşünüyorum. Tavsiyem yalnız değilsiniz bir çok anne baba bunu yaşıyor maalesef bunu kabul ederek başlayın öncelikle. Sabırlı kalmaya çalışıp uyandığında etkinlik kitap okuma gibi şeyler yapıp en geç 2 saat içerisinde tekrar uyumaya çalışın. Gündüz uykusu yapmayan bebek gece de uyumuyor az da olsa uyusun ve 19.30 20.00 arası gece uykusuna geçmeye başlasın. Oda sıcaklığı yüksek olduğu için uyumuyor olabilir , burnu tıkanık olabilir serum fizyolojik rutini yapabilirsiniz, karnı aç olabilir (ben sütüm yetiyor sanıyordum mama yedirmeye başlayınca uyumaya başladı) uyuturken Nebe suresi açıp dinletiyorum mesela sevdiği bir melodi dua neyse onu bulup dinletebilirsiniz. Karanlık candır, gece lambası uykusuna engel oluyordu bizde . Bazı denemelerle en kısa sürede bir düzen oluşturur sizde uyuyunca bu günlerinizin tadını çıkarabilirsiniz umarım. Gönülden sabır ve kolaylık diliyorum.
G
Gülcan Ş.
26 Şubat 2026 09:35
8 buçuk aylık bebeğimle oturup kavga ediyorum uyku için kaç aydır bu problemle uğraşıyorum etrafımdakilere anlattıgım da çok abarttığımı düşünüyorlar ama bebegım uyumuyor 2 saat belkı uyur oda ben sallayınca
R
Rumeysa K.
26 Şubat 2026 09:45
Biz bunu 5. ayda yaşadık ve sadece anne sütü alıyordu . Meğer doymadığı için sürekli uyanıyormuş. Mama vermeye başlayınca uykusu düzene girdi. 4 5 saat uyuyor zaten sonra acıktığı için uyanıyor bazende uyanmasına izin vermeden uyku öğünü yaptırıyorum ve uyumaya devam ediyor. Sütümü sağınca bide ne göreyim sadece 60 ml . Çocuk haklıymış uyumamakta. Şuan anne sütü artı mama gidiyorum doktorumun tavsiyesi ile tabi
B
Burcu ..
26 Şubat 2026 10:54
Atak ve diş dönemi aynı ana denk gelmiş olabilir, bizimki de 4 -5 ay arası en hat safhaya çıkmıştı, gece saat başı uyanık, evi zaten sıcak tutmuyorum en baştan beri sevmiyor, vakıa süresi acıyodum onda bazen uyuyodu, ağlayınca "lâ ilâhe illallah" Diyordum sakin sakin, o da iyi geliyordu, hiç uyumuyorsa sol koluma yüzüstü yatırıp pışpışlıyodum o biraz iyi gelebilir, en olmadı kucagımda uyuyodu ben de o sekılde uyuyodum etrafımı yastıklarla koruyup düşmemek için bi müddet belki sizde de iyi gelir, dişi için merhem sürüyodum o da iyi gelmişti zaman zaman, ama ertesi günü uykusuzluktan millete sarıyodum 🤣 hala arada sırada o sekılde oluyo , belki size de bunlar iyi gelebilir
A
Ayşegül S.
26 Şubat 2026 11:09
Evi olabildiğince zaten tutmaya çalışıyorum 22 maksimum 23°’nin üstüne çıkarmıyorum bizim bebek biberon tutmuyor asla aylardır onun denemesini de yapıyorum olmuyor ne yaptıysam kaç çeşit biberon emzik aldım asla kızın plastiiğe karşı bir takıntısı var sadece meme o yüzden de ben artık bunaldım
M
Müzeyyen T.
28 Şubat 2026 01:10
ayşegül hanım tam olarak aynı şeyi yaşıyoruz. 6ay 10 günlük ve geceleri 4-5 saatte uyanıp emip uyuyan çocuğum şu an saat başı kalkıyor nerdeyse. Uyutmakta da güçlük çekiyoruz. Çok zorlandığım gecelerde yanımda yatırıyorum anca o şekilde 4-5 saat uyuyor. Yatarak emziriyorum hemen tekrar dalıyor. Şimdilik bulabildiğim tek çözüm bu :)
A
Ayşegül S.
28 Şubat 2026 10:39
ayşegül hanım tam olarak aynı şeyi yaşıyoruz. 6ay 10 günlük ve geceleri 4-5 saatte uyanıp emip uyuyan çocuğum şu an saat başı kalkıyor nerdeyse. Uyutmakta da güçlük çekiyoruz. Çok zorlandığım gecelerde yanımda yatırıyorum anca o şekilde 4-5 saat uyuyor. Yatarak emziriyorum hemen tekrar dalıyor. Şimdilik bulabildiğim tek çözüm bu :)
S
Seyhan K.
28 Şubat 2026 10:50
Alışacaksa da alışsın diyorum bazen
Annesiyle uyumanın kötü bir yanı mı olur
Bizim içimize bu korkuyu salanların….
En güvendiği bildiği sevdiği kişi biziz
düzeni oturunca istenizde yanımızda yatmıyor
Annesiyle uyumanın kötü bir yanı mı olur
Bizim içimize bu korkuyu salanların….
En güvendiği bildiği sevdiği kişi biziz
düzeni oturunca istenizde yanımızda yatmıyor