Ne Yapsam Bir Türlü Yemek Yemiyor
100 görüntüleme
M
Merve
29 Kasım 2025 13:16
Herkese merhaba kızım 8 ay10 günlük normalde az da olsa bir şeyler yiyordu ama üç dört gündür ağzına birşey sürmek istemiyor ben de zorlamıyorum fakat neden bilmiyorum diş desem pek sanmıyorum mama ile besleniyor katı bir şey yemiyor mama miktarı da baya düştü anlam veremiyorum bu durumu yaşayan var mı?
H
Hilal B. ..
29 Kasım 2025 13:21
Ben de dün aynı süreci yaşadım bütün gün sabah sekizden öğleden sonra ikiye kadar hiçbir şey yiyip içmemiş teklif edilen gıdayı ve sütü reddetmiş eve geldik lavaboya kadar gittiğimde poşet içindeki poğaçı ağzına götürmeye çalışıyordu dönem dönem olabileceğini düşünürdü bana bu durum bizim bebiş de ilk dişlerini he üz çıkarmadı ben de ondan olabilir diye düşündüm
M
Merve
29 Kasım 2025 13:27
Valla bilmiyorum hilal hanım ya dönem dönem oluyordur tabi bence de ama umarım kalıcı bir durum değildir ne yapsam olmuyor şuan gerçekten
H
Hilal B. ..
29 Kasım 2025 15:23
Değildir değildir kendinizi üzmeyin hiç
B
Büşra T.
29 Kasım 2025 15:52
Atak dönemi dır
M
Merve
29 Kasım 2025 16:05
Atak döneminde bu şekilde oluyor mu büşra hanım
B
Büşra T.
29 Kasım 2025 16:14
Meme bıberon reddı oluyo bu dönemlerde az az sık sık beslemek gerekiyo
S
Shayy
30 Kasım 2025 14:11
Önce katı gıdan sonra mama veya süt verin diyor Doktorlar benim çocuğum da maalesef zorlandım sizin çocuğunuzun yaşıtlarındayken yani o aylardayken çok güzel yiyordu hep benzer şeyleri yiyordu ama bir şekilde yiyordu kilosu iyiydi sonradan büyüdükçe ayı geliştikçe Bir şeylerin farkına vardıkça iyice seçmeye başladı ya üç beş ay önce severek giydiği şeyleri bile yemiyor maalesef ne zamana kadar bu düzen devam edecek kim bilir