Ne Yapmam Lazım
270 görüntüleme
U
Umut S.
6 Temmuz 2026 23:25
Oğlum 7 aylık 8 kilo demir ilacına biraz geç başladık. Muayene esnasında doktor 16 damla demişti diye hatırlıyorum eczacı ise kuyuya 6 damla yazmış. Kimi dinleyeceğimi bilemedim. Ocean marka içinde 5 ml şeklinde çubuk var . 16 damla olsa bile tek tel sayıp nasıl verebilirim oğlum ağzını açmıyor o yüzden
B
Beyza Ç.
6 Temmuz 2026 23:34
Benim oğlum 5 aylık oldu 4. Ayda başladık 8 kilo doktor 1 ml dedi içindeki damlalıkla iki kez 0.5 ml doldurup verin dedi. Bizde ocean kullanıyoruz

Fatma A. ..
6 Temmuz 2026 23:47
Prospektuste ne diyor, ben ocean kullanmadim hic. Konudan bağımsız memnun musunuz doktor niye ocean önerdi? Ben sağlık ocağının verdiği vegaferonu kullanıyordum yine kan değerleri düşük çıktı. Bana 6 damla demişti vegaferonu ama farkedebilir tabi

Birce
7 Temmuz 2026 00:18
0.5 ml yazan yer 10 damlaya tekabul ediyor. Şişeye 2 damla geri döküp 2 seferde bebeğinize verebilirsiniz. (Ben ocean kilo başına 1 damla veriyordum. 4 aylıkken kafama göre başladım. Bugün doktor kan tahlili yaptı demir değeri normalmiş. Bidaha demir verme dedi doktor bana)
.
.....
7 Temmuz 2026 00:20
Bizde bu damla'yı kullaniyoruz doktorumuz kılo basina 2 damla dedi en son kızım 8 di 16 veriyorum çay kaşığı ek gıda kaşığı artık ne varsa 16 adet damlatiyorum veriyorum diğer türlü zor
D
Derya Ş.
7 Temmuz 2026 07:12
Doktorunuzn belirlediği şekilde kullanın. Kaşığa dokup içirebilirsiniz
U
Umut S.
8 Temmuz 2026 00:13
Prospektuste ne diyor, ben ocean kullanmadim hic. Konudan bağımsız memnun musunuz doktor niye ocean önerdi? Ben sağlık ocağının verdiği vegaferonu kullanıyordum yine kan değerleri düşük çıktı. Bana 6 damla demişti vegaferonu ama farkedebilir tabi
H
Hatice A.
8 Temmuz 2026 00:40
0,5 ml yazan çizgiye kadar 2 kez doldurup verin. Ocean marka takviyenin Tat ve kokusu yok ayrıca gıdalarla etkileşime de girmiyor, yediği herhangi bir besine karıştırıp verebilirsiniz rahatlıkla.
Yükleniyor...