Ne Yapmam Lazım

270 görüntüleme
U

Umut S.

6 Temmuz 2026 23:25
Oğlum 7 aylık 8 kilo demir ilacına biraz geç başladık. Muayene esnasında doktor 16 damla demişti diye hatırlıyorum eczacı ise kuyuya 6 damla yazmış. Kimi dinleyeceğimi bilemedim. Ocean marka içinde 5 ml şeklinde çubuk var . 16 damla olsa bile tek tel sayıp nasıl verebilirim oğlum ağzını açmıyor o yüzden
B

Beyza Ç.

6 Temmuz 2026 23:34
Benim oğlum 5 aylık oldu 4. Ayda başladık 8 kilo doktor 1 ml dedi içindeki damlalıkla iki kez 0.5 ml doldurup verin dedi. Bizde ocean kullanıyoruz
Fatma A. .

Fatma A. ..

6 Temmuz 2026 23:47
Prospektuste ne diyor, ben ocean kullanmadim hic. Konudan bağımsız memnun musunuz doktor niye ocean önerdi? Ben sağlık ocağının verdiği vegaferonu kullanıyordum yine kan değerleri düşük çıktı. Bana 6 damla demişti vegaferonu ama farkedebilir tabi
Birce

Birce

7 Temmuz 2026 00:18
0.5 ml yazan yer 10 damlaya tekabul ediyor. Şişeye 2 damla geri döküp 2 seferde bebeğinize verebilirsiniz. (Ben ocean kilo başına 1 damla veriyordum. 4 aylıkken kafama göre başladım. Bugün doktor kan tahlili yaptı demir değeri normalmiş. Bidaha demir verme dedi doktor bana)
.

.....

7 Temmuz 2026 00:20
Bizde bu damla'yı kullaniyoruz doktorumuz kılo basina 2 damla dedi en son kızım 8 di 16 veriyorum çay kaşığı ek gıda kaşığı artık ne varsa 16 adet damlatiyorum veriyorum diğer türlü zor
D

Derya Ş.

7 Temmuz 2026 07:12
Doktorunuzn belirlediği şekilde kullanın. Kaşığa dokup içirebilirsiniz
U

Umut S.

8 Temmuz 2026 00:13
Fatma Aslan
Prospektuste ne diyor, ben ocean kullanmadim hic. Konudan bağımsız memnun musunuz doktor niye ocean önerdi? Ben sağlık ocağının verdiği vegaferonu kullanıyordum yine kan değerleri düşük çıktı. Bana 6 damla demişti vegaferonu ama farkedebilir tabi
Emilimi yüksek olduğu için verdi
H

Hatice A.

8 Temmuz 2026 00:40
0,5 ml yazan çizgiye kadar 2 kez doldurup verin. Ocean marka takviyenin Tat ve kokusu yok ayrıca gıdalarla etkileşime de girmiyor, yediği herhangi bir besine karıştırıp verebilirsiniz rahatlıkla.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir